Haradinaj: Ako Beograd ne prizna nezavisnost Kosova takse ostaju zauvek

1

Haradinaj: Ako Beograd ne prizna nezavisnost Kosova takse ostaju zauvek

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj zapretio je danas da bi takse na srpsku robu mogle doveka da ostanu na snazi, ukoliko Beograd ne prizna kosovsku nezavisnost.

– Kad god je Srbija spremna, i mi smo – poručio je Haradinaj u Lipljanu, govoreći o taksama od 100 odsto na srpsku robu, prenosi RTK.

Haradinaj je ocenio da je Priština sama prihvatila u pregovorima poziciju “koja je manje od nezavisne države” i učinila nemogućim da bude priznata kao nezavisna država.

On je naveo da je Priština ta koja je sela za sto kao slaba i neravnopravna strana.

“Otežali smo međunarodnim faktorima da nas brane”, naveo je Haradina, dodajući da dijalog ima ime – “uzajamno priznanje u okviru postojećih granica”.

Tanjug

Urednik

One thought on “Haradinaj: Ako Beograd ne prizna nezavisnost Kosova takse ostaju zauvek

  1. Da li je ovaj majmun normalan? Znas li bre da ste vi obicni lopovi, koji su ukrali Srbiji deo drzavne teritorije uz pomoc ,,velikog i svemocnog brata,,. Ali zaboravljate
    da se nista na ovom svetu nije vecito odrzalo. Sta cete onda? Ali vi nemate obraza, molicete, a mi budale, opet cemo vas primiti u svoju drzavu.

Vaš komentar

Next Post

Ove godine manji rod pšenice

Sub jun 22 , 2019
Ove godine manji rod pšenice Na poljima novosadskog Instituta za ratarstvo i povrtarstvo počela je žetva ječma, a stručnjaci tog Instituta i ove godine prvi počinju žetvu ozimih kultura. Očekuje […]
%d bloggers like this: