Tramp se seli sa Floride: Da li su razlog predsednički izbori?

Tramp se seli sa Floride: Da li su razlog predsednički izbori?

Bivši predsednik SAD Donald Tramp preseliće se tokom leta iz vile na Floridi u Nju Džerzi. Pojedini američki mediji navode da je jedan od razloga i to što će početi da prikuplja novac za predsedničku kampanju.

Screenshot

Nakon što je izgubio predsedičke izbore, Tramp se preselio iz Bele kuće u svoju omiljenu rezidenciju na Floridi, u kojoj je i kao predsednik provodio mnogo vremena, podseća „Indipendent“.

Tramp će napustiti Floridu jer će rizort Marg-a-Largo, u kojem se njegova vila nalazi, tradicionalno biti zatvoren zbog sezone uragana i nesnosnih vrućina koje će zahvatiti jug Amerike.

Prema rečima anonimnog izvora Biznis insajdera, Tramp se sada seli u Nju Džerzi u Nacionalni golf klub Bedminster i zbog toga što će će odatle početi da prikuplja sredstva za novu kampanju, preneo je Tanjug.

Klub, u kojem najskuplje godišnje članstvo košta 300.000 dolara, otvoren je 2004. godine i udaljen je oko sat vremena od Trampove kule na Menhetnu.

Tamo je bilo održano i venčanje Trampove ćerke Ivanke sa Džaredom Kušnerom 2009. godine.

Tramp, inače veliki zaljubljenik u golf, doživeo je veliki udarac kada je njegov Nacionalni golf klub u Bedminsteru izbačen sa rasporeda PGA golferskog prvenstva za 2022. godinu.

PGA je kao razlog naveo da bi održavanje turnira u Nju Džerziju negativno uticalo na imidž njihovog brenda.

Vesti online, Sputnjik

NE PROPUSTITE

Fijasko srpske diplomatije: Selaković ne iznosi stav naroda, već stav izdajnika predvođenih Aleksandarom Vučićem

POSLEDNJE OBJAVLJENO

novinarmm

Vaš komentar

Next Post

Posle Uskrsa sastanci sa opozicijom koja je bojkotovala izbore

Uto apr 27 , 2021
Posle Uskrsa sastanci sa opozicijom koja je bojkotovala izbore “Moramo da otvorimo neka poglavlja i klastere sa Srbijom narednih meseci, to znači i zadatke za nas u evropskim institucijama ovde, […]
%d bloggers like this: