Deo opozicije sa Palmerom, detalji nepoznati javnosti

Deo opozicije sa Palmerom, detalji nepoznati javnosti
Screenshot

Deo opozicije sa Palmerom, detalji nepoznati javnosti

BEOGRAD – Predstavnici dela srpske opozicije, među kojima su bili Dragan Đilas i Vuk Jeremić, sastali su se juče u Beogradu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom, iza zatvorenih vrata.

Sastanku je prisustvovao i predsednik PSG-a Sergej Trifunović, potvrđeno je Tanjugu u tom pokretu, a, prema nezvaničnim informacijama, na skupu je bio i predsednik DS Zoran Lutovac.

U Socijaldemokratskoj stranci (SDS) su kazali da njihov šef Boris Tadić nije bio na sastanku sa Palmerom.

Učesnici razgovora nisu želeli da komentarišu sadržaj razgovora, niti da posle sastanka daju izjave za medije.

 Jeremić je ranije za televiziju N1 rekao da su na sastanak pozvani samo oni koji smatraju da ne treba ići u institucije i da ne treba prihvatiti izbore, ukoliko ne dođe do promena okolnosti.

Deo opozicije sa Palmerom, detalji nepoznati javnosti
Screenshot

Jeremić:Bez opozicije nema legitimnih izbora

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je juče da bez učešća opozicije ne može biti legitimnih izbora, te da će vlast biti primorana da učini ustupke u dijalogu sa opozicijom, ako ona ostane jedinstvena, jer, kako tvrdi, vlast više “nije toliko monolitna kao što izgleda”.

Kao argument da je vlast spremna na ustupke on navodi izjavu predsednice Skupštine Maje Gojković da više neće biti besmislenih amandmana i dodaje da je to “najveći rezultat šestomesečnih protesta širom Srbije”.

Jeremić, prema saopštenju stranke, tvrdi i da je vlast, kako kaže, počela da čini neshvatljive greške, navodeći da je rukovodstvo fabrike namenske industrije “Prvi partizan” iz Užica, na predlog sindikata, donelo odluku da nagradi radnike koji su bili na mitingu “Budućnost Srbije”.

Izvor: RTV

1 Comment

  1. ,,Ђаво је у детаљима!“-зато су нам тајни економски уговори владајуће кримократије,шта се надиже Ђилас, па и мали Џеремаја: минорни су!Велик је бес незадовољних грађана, минорци желе да нас преваре?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*