Ima li nastavka “Prijatelja”?

Ima li nastavka “Prijatelja”?

Kortni Koks je proslavila svoj 55. rođendan u društvu svojih prijateljica i koleginica iz serije “Pijatelji“ Lise Kudrou i Dženifer Aniston.

Glumica je objavila fotografiju na kojoj su se našle tri velike zvezde poznate serije. U sredini se našla slavljenica koja je tumačila ulogu Monike, sa leve strane je Lisa koju znamo kao Fibi, a sa desne Dženifer koja se prosavila ulogom Rejčel.

“Koliko sreće imam da proslavim rođendan sa njih dve? Mnogo vas volim, devojke“, napisala je Kortni uz rođendansku fotografiju.

Selma Bler, Kornina poznata prijateljica, čestitala joj je uz šalu: „Aaa tu ste! Srećan rođendan, anđeosko lice“.

Mesec maj bio je u znaku “Prijatelja“ jer su proslavljali 15 godina od završetka serije, a Kortnina objava ne pomaže u suzbijanju čežnje za ponovnim okupljanjem nezaboravne ekipe.

https://www.instagram.com/p/BywZW8WDHTz/?utm_source=ig_embed

Marta Kaufman je nedavno ućutkla sve tračeve o snimanju nastavka, rekavši da bi tako nešto moglo da razočara fanove, tako da je ova fotografija tri glumice verovatno jedino okupljanje “Prijatelja“ koje ćemo videti, pošto i ostatak glumačke ekipe negira planove za nastavak serije.

Ima li nastavka “Prijatelja”?

Početkom meseca Dženifer Aniston je napravila zbrku kad je nagovestila da će se uskoro sastati sa Kortni, Lisom, Met Leblankom, Dejvidom Švimerom i Metjuom Perijem.

Ona je izjavila za britanski „Metro“ :“Pa ’ne’ me nikuda ne bi dovelo, ni ’možda’ me nigde ne bi dovelo. Pa sam pomislila da probam sa ’da’. Da vidim šta će biti. Izvinite!“

Potom je izjavila da trenutno nema planova za ponovno okupljanje, ali je dodala da je sve moguće: “Pojma nemam. Još nema planova za budućnost“.

https://www.instagram.com/p/BgEszTwAASJ/?utm_source=ig_embed

Izvor: B92

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Dačić: BIH nikad nije bila, niti će biti islamska država

Pon jun 17 , 2019
Dačić: BIH nikad nije bila, niti će biti islamska država Nisam rekao da u BIH ne treba da žive muslimani, već da muslimani treba da shvate da je BIH država […]
Dačić: Verovatno idemo u Finsku, iako je prvi put kao zemlja pozvano i Kosovo
%d bloggers like this: