Holivudski skandal: “Očajna domaćica” ide u zatvor

Holivudski skandal: “Očajna domaćica” ide u zatvor

Nema povlastica za javne ličnosti!

Piše:

Daleko od magične ulice Wisteria Lane i bogatog života u Holivudu, Felicity Huffman uskoro će morati da snosi posledice zbog plaćanja mita , a ugledni advokati u Americi tvrde da je jedina prihvatljiva kazna ležanje zatvora!

Prema rečima uglednog advokata za organizovani kriminal Jefreya Steinberga , skandal o plaćanju mita koji je postao jedna od glavnih tema Holivuda prethodnih par meseci može se završiti na jedan jedini način, a to je zatvorska kazna u periodu od četiri meseca.

Holivudski skandal: "Očajna domaćica" ide u zatvor
Screenshot

Felicity će navodno biti smeštena u federanom zatvoru u Kaliforniji, u ćelijama zajedno sa još jednim ili još troje zatvorenika, a svi oni će morati da imaju dnevni posao koji podrazumeva čišćenje toaleta.

“Prestravljena je da će prolaziti kroz razne vrste zlostavljanja zato što je lice sa televizije, pogotovo zato što je većina zatvorenika jedva krpila kraj sa krajem na slobodi, i upravo je to razlog zašto se nalaze u zatvoru” , priznao je izvor blizak glumici i njenoj porodici.

Kada su u pitanju posete, glumica će moći da viđa svog supruga i svoje dvoje dece tek četiri sata mesečno, što joj takođe predstavlja ogroman problem.

“Ona mrzi pomisao da će biti odvojena od porodice i takva mogućnost joj ledi krv u žilama” , dodao je izvor. “Ovo će biti ogroman šok i još veći skandal , obzirom da je uživala u svim privilegijama bogatog holivudskog života, a sada že ležati u hladnoj zatvorskoj ćeliji”.

Holivudski skandal: “Očajna domaćica” ide u zatvor

Izvor: Tračara

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Alžirski borac za ljudska prava preminuo od štrajka glađu

Sre maj 29 , 2019
Alžirski borac za ljudska prava preminuo od štrajka glađu Beskompromisni alžirski borac za ljudska prava Kamel Edin Fekar preminuo je od štrajka glađu koji je započeo pošto je uhapšen u […]
Alžirski borac za ljudska prava preminuo od štrajka glađu
%d bloggers like this: