Završeno snimanje Senki 2, premijera na jesen (VIDEO)

Završeno snimanje Senki 2, premijera na jesen (VIDEO)

Pala je i poslednja klapa za drugi deo serije Senke nad Balkanom. Snimanje je završeno posle osam meseci rada na autentičnim lokacijama u Sloveniji i Srbiji i sa više od 200 članova ekipe. Serija će se od jeseni ove godine emitovati na kanalu Nova S.

Posle ogromnog uspeha prve sezone, velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, spremila je još ambiciozniji dramski prikaz skrivene istorije Balkana.

Druga sezona donosi spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti. Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope.

Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine.

Završeno snimanje Senki 2, premijera na jesen (VIDEO)

I u drugoj sezoni, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko, a početak emitovanje je planiran na jesen 2019 na kanalu Nova S.

Televizija “Nova S” deo je United Media u okviru koje posluje i televizija N1.

Izvor: N1

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Marica Stojković: Kako dostići maksimalnu sreću i zadovoljstvo u životu

Čet jun 13 , 2019
Marica Stojković: Kako dostići maksimalnu sreću i zadovoljstvo u životu Lični razvoj Lični razvoj obično vezujem za pitanje kako dostići najbolju verziju sebe ili kako dostići maksimalnu sreću i zadovoljstvo […]
%d bloggers like this: