Tepić: Lončar od zvaničnika s Malte tražio da ga “malo počaste”?

1

Tepić: Lončar od zvaničnika s Malte tražio da ga “malo počaste”?

Obećali smo građanima, potpisali i nema odstupanja. A onaj ko misli da je posle sedam godina ove mizerije preuranjeno reći stop i nema dalje – bojim se da je zaista samo puki lovac na mandat, tačnije imunitet, kaže u razgovoru za Danas Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, odgovarajući na pitanje Danasa da li će SSP osim parlamentarnih bojkotovati i lokalne i pokrajinske izbore.

Foto: Screenshot, Nova stranka

Na komentar da iz Evrope i sveta stižu mišljenja da bojkot izbora nije poželjan, Tepić je ocenila da je naivno očekivati da će bilo ko iz administracije Evropske unije “posle godina neskrivene bliskosti” s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem “priznati grešku i reći biračima: ‘Mi smo skoro deceniju promašili i ulagali novac u balkanskog diktatora’ “.

Svako ko izađe na ovakve izbore saučesnik je Vučićevog režima. Svako ko je potpisao Sporazum s narodom, a izađe na izbore, slagao je narod koji mu je potpisom ukazao poverenje. I to je uradio samo da bi se popeo na binu 13. aprila. Neću se nikome pravdati kada ovo ovako izričito kažem, jer govorim istinu i činjenice, naglasila je Tepić.

Komentarišući stranke koje najavljuju izlazak na izbore Marinika Tepić je za Stranku moderne Srbije rekla da je to zapravo stranka Nebojše Lekovića, nekadašnjeg ministra kod Slobe Miloševića, i njegovog partijskog druga Andreje Savića, prvog direktora BIA koji je dva meseca pre atentata na premijera Đinđića smenjen početkom 2003. „jer nije očistio tajnu policiju i da nema potrebe da tu stranku dalje komentariše, a za DSS, Šapićevu stranku, LSV, SRS i LDP je postavila pitanje zašto se te stranke ubrajaju u opoziciju. Tepić je dodala da građani neće imati nikakve koristi od učešća na izborima na kojima ne odlučuje volja naroda, već ucene, pretnje, crni džipovi, pesnice i gebelsovska propaganda.

Tepić: Lončar od zvaničnika s Malte tražio da ga “malo počaste”?

Tepić: Lončar od zvaničnika s Malte tražio da ga "malo počaste"?
Foto: Screenshot/ RSE

Govoreći o hapšenju direktora “Dajrekt medije” i dvoje zaposlenih u Radio-televiziji Srbije (RTS), osumnjičenih za malverzacije, Tepić je ocenila da je to primer političkog progona, i da je to situacija koju može da očekuje svako “ko se bori protiv režima”.

Marinika Tepić je istakla da se SSP vrlo pedantno vodi evidenciju o svim asomacumima, Savamali, stradalima u aferi „Helikopter“ pod direktnom odgovornošću ministara njegove vlade, prodaji PKB-a, Beogradu na vodi, tajnim štetnim pogodbama, iznudama…

“Znate, pre nekoliko dana su me kolege sa Malte pitale da li je moguće da je tokom jednog neformalnog sastanka sa zvaničnicima Malte, radi olakšica za radne dozvole naših državljana tamo, ministar Lončar tražio novac zauzvrat? I da im je rekao da im mi ipak obezbeđujemo tu radnu snagu, pa da Maltežani malo počaste? I da je pored Lončara bio i Vučić? I da su se Maltežani šokirani pokupili i otišli? I da zato niste ni mogli pročitati neku vest o tom susretu? Rekla sam ma nemoguće, ali da ću pitati. I evo pitam, rekla je Marinika Tepić za Danas.

Urednik

One thought on “Tepić: Lončar od zvaničnika s Malte tražio da ga “malo počaste”?

  1. Oni nas poslali, i platili sve troskove i muke ovde, zastitili nas za nasa prava koja skoro nikakvih nemamo, oni dosli da se potrude da imamo nasu ambasadu, da imamo svoju crkvu?Pa kad nas oni salju sto nam ne obezbede to , stoka jedna.

Vaš komentar

Next Post

Pomor u Prijepolju: Za jednu noć ubijeno 146 pasa! (FOTO, VIDEO)

Pet avg 30 , 2019
Pomor u Prijepolju: Za jednu noć potrovano 146 pasa! U noći izmedju 23. i 24. avgusta 2019. godine, na teritoriji opštine Prijepolje, otrovom je ubijeno 146 pasa. Stradale su i […]
Pomor u Prijepolju: Za jednu noć potrovano 146 pasa!
%d bloggers like this: