Tepić: Cirkuski karavan Zorane Mihajlović u službi promovisanja siledžija

Tepić: Cirkuski karavan Zorane Mihajlović u službi promovisanja siledžija

Tepić: Cirkuski karavan Zorane Mihajlović

Takozvani medijski safari ministarke i predsednice Koordinacionog tela Vlade za rodnu racnopravnost Zorane Mihajlović po Koridoru 10, nije ništa drugo do cirkuski karavan u službi promovisanja siledžija i nagrađivanja botova, ocenila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Foto: Screenshot/ RSE
Ona je navela da je ministarka za svog personalnog vozača angažovala Dušana Borkovića, svog partijskog kolegu, koji je pre samo tri dana izbačen iz TCR šampionata zbog nasilništva nad ženom.

„Vrhunac je licemerja ove državne koordinatorke za rodnu ravnopravnost da nasilnika medijski promoviše kao svog ličnog reli vozača, a da istovremeno javnosti servira floskule o zaštiti žena koje su žrtve nasilja. No, od prava žena, ministarski su preče stranačke zasluge koje je Borković očigledno pokazao, s obzirom na to da je od partije već više puta debelo nagrađivan, ne samo poslaničkim mandatom u Narodnoj skupštini, već i novčano“, dodala je Tepić u pisanoj izjavi.

Tepić: Cirkuski karavan Zorane Mihajlović u službi promovisanja siledžija

Borković je, kako ističe, već poznat po isisavanju pančevačkog budžeta svake godine, a ‘rekord’ je postigao 2017. sa čak 114 miliona din za svoja dva privatna kluba sa jednim članom, tj. viš od 1 milion evra samo u godinu dana.

„Gospođa ministarka i koordinatorka za rodnu ravnopravnost je paradirajući sa Borkovićem pljunula u lice svih žena koje su  pretrpele bilo koji vid nasilja i još jednom dokazala da je SNS sigurna kuća za nasilnike. Uvredila je i sve građane Srbije vozajući se duž 2,7 km puta kao nekakvim istorijskim uspehom, te iznova potvrdila da već sedam godina njena Vlada voza ceo narod“, navela je Tepić.

Izvor: Danas online

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Nadija Murad: Ubili su mi mamu i šestoro braće; Tramp: Gde su oni sada? (VIDEO)

Ned jul 21 , 2019
Nadija Murad: Ubili su mi mamu i šestoro braće; Tramp: Gde su oni sada? (VIDEO) Vašington — Donald Tramp izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama zbog svojih pitanja tokom […]
Nadija Murad: Ubili su mi mamu i šestoro braće; Tramp: Gde su oni sada? (VIDEO)
%d bloggers like this: