Danko B. Marin: Vukašin Drašković i ženamužutata mu Danica (IV deo)

Danko B. Marin: Vukašin Drašković i ženamužutata mu Danica

TV Bastilja je tu – a gde je on: ŠehereNazadan? (IV deo)

,,Žene stene“ – tako smo zvali žustre Miloševićeve kontramitingašice, simpatične AFŽ bakice…

Piše: Danko B. Marin

Bio je to Zlokijev hrabri bakutanski monolit koji nam je na mitinzima početkom devedesetih ozbiljno dobacivao: ,,Prkos, prkos četnici!“

Zbog buvljak šubara od polarne lisice bile su i naše ,,Ane Karenjine“ – svi&SVE smo ih voleli, bez obzira na ,,ozbiljnu nepomirljivost političke prirode“- mi gibaničari sa Ravne gore, one neumrle borkinje sa Kadinjače.

Uh, te na sve načine debilizovane, dehumanizovane mučenice – bile su otužni proizvod abortiranih rigidnih sistema. Potčovečanski dresirane, zombirane od svoje majke&tajke&pomajke KPJ (&SKJ) da na ,,aport“ non-stop donose bačen štap, pri tom mašu repom + (plus!) zahvalno ližu ruku svakom beogradskom gospodaru. Miloševićeve povampirene AFŽ mrakače, bile su vredne samo iskrenog žaljenja usled tragične anahronosti. Žrtve zla smo bili svi…

Žene stene odživeše drugu polovinu 20. veka, dok su njihove saborkinje, komunkinje-drugarkinje u pobedonosnom NOR-u ginule uzvikujući Staljinovo ime, ostavljale su staljinkinje ovaj svet u cvetu svoje mladosti s tvrdom verom u pobedu staljinističke KPJ! Partiju im je (posle surovih predratnih čistki) vodio najrigidniji staljinista i Staljinov pseće odani fanatiik Josip Broz Tito. Beskompromisna Broškina vernost Hazjajinu dokazana je i odricanjem jedne od vlastitih žena. Gad je dodatno pljunuo i na njene zatvorske muke!

Zato, ne bez bitnog razloga, Staljin omogućava Titu da bude pobednik u jugoslAvenskom&jugoslOvenskom ratu… U oba TRI – građanskom, oslobodilačkom i ,,oslobodilačkom“- za mnoge.

Partizanija baš nije bila vična klasičnim ratnim bitkama, Staljin se pred Titom smejao ,,Titovoj vojsci“ čiju diviziju razbije jedan puk Nemaca.

Partizanska gerila pogibeljno se petljala sa Hitlerovim kapituliranim Vermahtom i posle zvaničnog kraja Drugog svetskog rata!? Naša (nekima ,,naša bratska“) – bratska Crvena armija bi to mnogo brže i uz mnogo, MNOGO manje ljudskih žrtava odradila ali imala je preča posla u jurnjavi na ozbiljne ratne ciljeve kao i čvrst dogovor sa Staljinovim: Titom.

Jurnula je crvenoarmejska sila sa istoka Jugoslavije, sredila Beograd, a do danas bi se vršilo razminiranje da ga crvenoarmejski profesionalci ne odradiše -,,na potpis“, garantujući životom ako u nekoj razminiranoj zgradi posle bude ranjenih i poginulih. Crvena armija je dala batine nacistima na Batini i ode, odeEeee…

Austrougarski junak iz ,,Vražje divizije“, Franjin podoficir Tito je hteo da se po Jugoslaviji zamajava ratom, da bude veliki strateg i povesno, povjesno, istorijski uklesan ozbiljni maršal.

Bratski mu je iz Moskve dopušteno da vodi krvavi cirkus.

Morao je šumski maršal i pred zapadnim ,,saborcima“ da ispadne bitan komandant velike, snažne, nepobedive vojske pobeđujući Hitlerovu armiju (u precizno odrađivanom povlačenju).

,,Žene stene“ su rođene 6. XII 1942. u B. Petrovcu i 29. novembra u AVNOJ Titovom Jajcu…

Te 1943. godine prestaje da radi Kominterna koja je komunistima JugoslAvije ozbiljno zamerala za teške zločine, masovna ubistva Srba, za ,,leva skretanja“ u srpskim krajevima. Kraj svetskog rata zaista donosi Brozu pobedu ali da se ne zamaj(eB)avamo, na nju je suštinski uticao udarac Staljinove pesnice o sto i krik ,,Jugoslavija je moja!“

,,AFŽ stene“ bez trunke saosećajnosti prema svima i žrtvama iz svojih redova koje one i same stvaraju, prate u svim prevarnim zaokretima idola Tita, odstranjuju nepodobne drugarice kako Partija kaže (tad je reč ,,partija“ pisana velikim početnim slovom).

Odstranjuju i sebe polovinom pedesetih kad je Partija rekla da su suviše moćne i da treba da se SAMOUKINU! Svetla čela i obraza čista dospevaju one u ,,POSLE TITA –TITO“ vreme stabilizacije ali i kod antibirokratskog jogurt revolucionara druga Miloševića gde ih službe uspešno uparuju sa ,,opozicionim“ Vukom Draškovićem. Vukom nagizdanom, ufrćkanom pudlicom SDB – ,,samoniklim“ kraljem trgova i reliktom mračne ,,četničke“ prošlosti kako komunce naučiše da definišu metu i primeniše na svog LIČNOG provokatora, vernog psića agišića.

AFŽenama je Vuk bio poslednji uspešno odrađeni zadatak.

Službe ih ukinuše, prethodno umnožene ćelijskom deobom, ne prostom deobom bioloških ćelija… Partija ih revitalizovala, povampirisala po ostrašćenim ekstremnim femino organizacijama. Umnožene su deobom partijskih komunskih ćelija.

,,Pričalo iz Gacka“ (Slivlja) odrađuje povereni zadatak kao neki Šeherezadan. Ćuk Strašković dobija i paravojsku koja trpi fijasko, a Vuk ne ode u Liku da se bije, draže mu napirlitanom da vije loknice po Bg.

Pogibe tamo Giška kog više ne pominje, pogibe boreći se i baka Danica iz Divosela – pudličić Vuk (pravo ime Vukašin, po žuravom Vukašinu iz epike Srba) se svio pod skut svom ko zna kom po redu tati i tataženici Danici, cvili što Aliji (džihadista Izetbegović je povukao potpis iz Kutiljerovog mirovnog plana!) ne uspeva džihad. Povremeno glumi mačo muškarčinu uvredljivim, neubedljivim mizoginim seksizmima ali ne reaguje novi AFŽ, umrla je ekstremna levica u njima.

U otmici Alda Mora učestvuje feministkinja.
OtmičarKINJA Ana Laura je priznala da je cilj otmice bilo izazivanje građanskog rata u Italiji koji bi podigao ekstremnu levicu (Kristofer Dagan).

,,Naše“ feministkinje se femkaju i u osudi svakom normalom odvratih seksizama napirlitane SDB pudlice, one do danas izvode neubedljive performanse, slikajući svoja HHHH lica kačeći neke ljubičaste kecelje po spomenicima i za sve i svašta spinuju osudu, opadaju Srbe. Rade frikinje isto što i SDB kolega Šeherenazadan.

Danko B. Marin: Vukašin Drašković i ženamužutata mu Danica

Ipak, on ima i porodičnu sreću u svom bračnom partneru ženamužutati Danici.

Ilustracija

Danica Beppa Joseph živi po svom zakonu, ima i od lekara ,,šaru“ da je psiho bolesnica. Kad za stolom nekog udari flašom u glavu kriv je udareni zato što sedi pored psiho udarene!

Veselilo se i drugosrPijansko ,,Vreme“ pohvalnim tekstom gde se Beppa Danica Joseph (,,Alan Ford“likinja) slavi u oholom primitivizmu. Mrziteljka svega srpskog je čak i svoju ,,Srpsku reč“ uspela da uništi, a kvazipartija SPO njene Šeherezade iz Slivlja je usputna šteta ali i korist za Srbe!

Mrziteljski, srbofobni par gadljiv na Srbe nije gadljiv na srpski kapital, na srpske materijalnosti je oblaporno gramziv. Varvarski sibaritski pir, krmeći divlji žur kreće od 1997.g. zloupotrebom vlasti i prevarom (NAS!) bundžija, šetača…

Vešto prevariše SPOdobe, uPARENI Draškovići pravdoljubitelje za svoje lične kriminalne interese. Krenula je tad i debeogradizacija jadnog Beograda! Savršeni insajder uPARENIH SPOdoba Vuka&Danice, novinar ,,Srpske reči“ precizno povezuje postavljanje iskusnih krimosa, rođene braće Veselina i Gorana Boškovića na funkcije da nekažnjeno krimosiraju Beogradom.

,,Njihovi su dosijei u policiji takvi da svakog trenutka mogu biti uhapšeni. Veselin je direktor gradskog zemljišta u Beogradu i jedan od najopasnijih kriminalaca koje je Srbija ikad imala“-piše Milovan Brkić, naravno iz ,,Srpske reči“ nogirani novinar.

Rođena braća su rođena braća i Danici, devojačko Bošković.

Nego, uPARENI Draškovići preteraše i Vuk postaje Miloševićev funkcioner! Što reče Vukov kum Šešelj:,,PoždVao je što je izasVao!“ Da bi prvom prilikom žuravi Vukašin žurno izdao svog Slobodana Miloševića. Gadna igra imala je i Ibarsku magistralu kad ginu Draškovićevi telohranitelji…

Mračna zona atentata tu ne staje, međunarodna zajednica je nabudžila Vuka da bude budža Beograda, ne i Miloševićev funkcioner i pred izbore 2000.g. dešava se šenluk u Budvi. Budvanskim šenlukom se odstranjuje amoralni par Drašković iz septembarskih izbora ili ,,izbora“ – režiranog hepienda. Obaveštajne službe nekad baš vole da kolektivno odrade razne prljavštine i tako ojačaju kontakte za buduće nedorečenosti.

DOS bez SPOdoba planira autističnog matorog komunca da ubaci u izbornu trku – ko bi glasao za Ivana Stambolića?

Surovo – u avgustu ,,nestaje“ drug Stambolić. Uskače Koštunica i pobeđuje posle državnog udara od 5. oktobra.

Kalkulantske SPOdobe Draškovići van SPS i DOSiranja učestvuju samostalno na izborima. Fijasko ih ne izbacuje – hvataju korak za nove manipulacije! Vuk (mene) magare jeste 9. marta u suzavac nagonio ali idem i na kulerski miting ispred SNP u Novom Sadu. Suzavca nema, ni A-Fe-Žejki nema. Ni starih, a ni novih da brane napadnutog Đinđića – ,,braniće“ ga žestoko mrtvog nove A-Fe-Žestokinje…

Ubijen Đinđuva ali opet je SPOdobiTni par Drašković uhvatio politikantski korak u odurnom žutilu: proverite, njihov uspeh deo je naše istorije!

Do danas su sastavni deo svake vlasti, za kolumno akcentovanje je interesantno to je Beppa Danica Joseph pokušala da postane BIA šefKINJA i ne dadoše psiho bolesnici. Njena usta zapečatila je nebrojena plastična hirurgija naravno i lova ruskog NIS-a. Pljuvala po Rusima, zalaže se fanatično za NATO zlikovce i odvezaše cvalavi Rusi kesu da smanje tonažu pljuvačke u okupiranim srpskim medijima. Medijima?

Vukašin (Vuk je lažno ime) Drašković je identitet stekao ,,žuravo“ napadajući RTS ,,TV Bastilju“ – lukavo je stavio mase u manihejstvo: RTS je zlo, žuravi Vukašin donosi dobrobit slobodnih medija… Tadašnji RTS je imao solidne emisije za decu, dobar naučno-obrazovni program, nešto što ovaj Vučićev i Vukov RTS GebelSS nema ni u tragovima!

Danas je RTS na najnižem info-političkom nivou.

,,Slobodar“ Vukašin – lažni Vuk je deo režima i ne napada svoju gebelsiJADU TV Bastilju!?

Nema prigovor savesti, kad savest i ne postoji kod te etičke SPOdobe! Prilagodljiv poput vaskrsa AFŽ ljubičastih NVO keceljašica ne bi bilo čudno da se ta pričalica ŠehereNAZADANka samoukine kao muškarac – proglasi bradatom ženom i brak sa Danicom bude prvi zvanično sklopljen balkanski brak dve žene.

Osim laži sve je laž kod laprdaljke, lopovske pokrivaljke ,,Vuka“ Draškovića. Pad TV Bastilje će se poznati ne po paljevini, nasilnim prodorom neke ekipe u RTS prostorije (prevariše nas 5.oktobra!), nego po raskrinkavanju smutljivih bitangi i njihovih krimi delatnosti – a posla će biti baš…

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Sledeće godine prosečna plata u EPS-u 100.000 dinara!

Uto nov 19 , 2019
Sledeće godine prosečna plata u EPS-u 100.000 dinara! Predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović izjavio je da bi Elektroprivreda Srbije (EPS), kako bi preokrenula svoje poslovanje, morala da reši unutrašnje probleme, […]
Sledeće godine prosečna plata u EPS-u 100.000 dinara!
%d bloggers like this: