Pucanj u Koštunicu je pogodio Vučića

Pucanj u Koštunicu je pogodio Vučića

,,Bivša zamenica američkog ambasadora u Beogradu“ i bivša direktorka Kancelarije za Balkan u Stejt departmentu“ – Dženifer Braš je SADAŠNjA glavna pucačKINjA u izblesavljenog nesrećnika kontrol frika Vučića, komičnog predsednika Srbije i ,,mekog“ diktatora u pokušaju.

Piše: Danko B. Marin

U danu ga je više sredila od onih nekoliko desetina SMS-fejs-tvit&,,Informerovih“ zavera i atentata. Ma, više i od najnovijeg u aranžmanu Lepe Brene i harmonikaša od kog se trese iz Čipuljića ,,snaša“!

Imperija uzvraća udarac, podigla je u politički vrh novobeogradskog huligančića i Šešeljevo podguzalo koje može umisliti da je autonomno?

Pucanj u Koštunicu je pogodio Vučića
Dženifer Braš

Puca ubitačnom vatrom iskusna ,,bivša“ Dženifer Braš… Naši mediji prenose da braća Bitići stradaju u borbi ali postoje i druge varijante u veoma širokoj amplitudi ,,svedočenja“. Za Brašovu su oni ubijeni u neborbenim uslovima, skoro kao humanitarni radnici… Pucanje ,,sačmom“ ljute Dženifer je žestoko i pogađa sve ciljeve – gruva oštra žeca kratežom, ne nišani. Sa boka tuče instinktivno pucanje ali utrenirana je i svako zrno ispaljenog snopa sačme je pogodak!

Pogodila je sve naše diplomate unazad 20 godina, direktnim pogotkom u srce zveknula Demokratsku stranku – njenu partijsku državu koju svojevremeno vratiše nama i sebi žuti.

Naravno da je ,,tabnut glavni krivac“ Goran Radosavljević (Guri) ali i Vučić u čijoj je partiji Guri bitan član!

Ne propušta BrašKINjA napomenuti da je odavno stručno sve odrađeno, FBI je njoj pomagao terenskim radom dok je bila u beogradskoj ambasadi Sjedinjenih Država.

,,Dok sam radila u američkoj ambasadi u Beogradu imali smo predstavnika FBI, koji je sarađivao sa ljudima koji su se bavili ratnim zločincima, kao i sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije i američkim istražiteljima“ – čitaj slobodno i CIA između redova bez ,,Balkanskog špijuna“ kao ironijskog otklona.

,,Spisi iz špijunskog gnezda“- izlaze u Iranu posle provale ,,studenata“ u američku ambasadu u Teheranu (1979.godine) – tu su objavljeni zaplenjeni dokumenti prepuni tajni kao je iz SAD ambasade funkcionisala prikrivena okupaCIA, autentičnost objavljenih dokumenata priznale su i Sjedinjene Američke Države.

Nešto slično ali ni nalik se desilo u Beogradu…

Ovaj put Dženifer Braš uzima snajperišku, ubacuje metak u cev, optički krstić stavlja na Vojislava Koštunicu, lagano diše dijafragmom, vrhom kažiprsta povlači okidač… I pogađa Aleksandra Vučića!

Kako? Zar je vrhunski precizna strelKINjA-predatorKINjA sebi dopustila takav promašaj?

Hram Svetog Save, Vojislav Homeini Koštunica se u njemu moli i rukovodi akcijama paljenja ambasada SAD i SR Nemačke tokom ,,Kosovo je Srbija“ mitinga 2008. godine. Pasdarani iz Irana ne učestvuju u paljenju ambasada ali tu su DOMAĆI huligani i zna se ko im je vođa do danas!

Dženifer ponovo pominje Aleksandra Vučića.

Metak ispaljen iz puške ima putanju koja nije ravna – od usta cevi se penje, najviša tačka metka od trenutka ispaljenja se zove ,,TEME BALISTIČKE KRIVE“. Tu Džej-Bi međ’ oči pogađa Vučića!

Pucanj u Koštunicu je pogodio Vučića

Homeini Koštunica proglašen je za glavnog krivca ,,BURN BABY BURN“ ambasade ali glavni krivac što američka pravda nije izvršena sad je pion postavljen od strane SAD.

Vučić neometano krši Ustav R. Srbije, ekonomija je mafijaška omerta, mejnstrim mediji su propagandističko đubre, trećesvetska sirotinja meke diktature se toleriše novobeogradskom vođi huligana ali se ne oprašta što nije poslušni zombi Vašingtona i ne izvršava naređenja: zombirali su ga da ne misli!

Pucanj u Koštunicu je pogodio Vučića

Smešan je politički mrtvac Vojislav ,,Homeini“ Koštunica u kilavom pokušaju odbrane, odvratni su njegovi bivši fanovi – javno ga se odriču pravdajući svoj novi stav da je izdajnik Koštunjavi najviše Srba isporučio u Hag. Vidi i lukavi predsednik Srbije svoju blisku budućnost i zna da posle BrašKINjINE paljbe dolazi teška artiljerija! Huligančić je bezoblična avetna politikantska masa i ,,pucnjava“ Dženifer Braš mu ne može ništa.

Za dolazak teške artiljerije (savetnik američkog predsednika Trampa, Džon Bolton) – on kaže da ,,MISLI“ da ne dolazi!?

Zgodno obzirom da se imperator Srbije Vučkilije bezobzirno pravio ,,PAMETAN“ – nekažnjeno našim parama podržao u kampanji sulude gubitnike Klintonjare, njareći se bombarderu saksofonisti&sEksofonisti Bilu Klintonu na reveru, a dolazi bitan šraf – suprotnog, Trampovog tabora!

Svemogući mag, čarobnjak AV ,,MISLI“(kad je pametan!) i Džon Bolton ne dolazi. OK za ćiri-bu, ćiri-ba: želju imam ja…

Mislio ili ne (vračao sam ili uz pomoć bivše profesionalne vračarKINjE JorGOVANKE Tabaković), iz ,,špijunskog gnezda“: Moskva nam dolazi (99%!) artiljerijsko oruđe, koje ispaljuje taktičko nuklearno punjenje!

Stiže karijerni diplomata Entoni Godfri, iza sebe ostavlja iz špijunskog gnezda neke nadgledane pobune protiv Putina, sklon rusofobiji… Zaista ovaj tip nije džoker, žvakica pored kase u samiški, čokoladica za potkusurivanje. Služio u mornarici i diplomatiji javnoj&tajnoj oko 4 decenije, bavio se Evroazijom, Bliskim istokom, Irakom, angažman u Čečeniji, Hrvatskoj,…

Entoni Godfri već šteluje oruđe velikog kalibra, misli o jačini punjenja taktičke nuklearne granate i pominje braću Bitići, manjinska prava, mejnstrim medije, vladavinu prava, Kosovo i Metohiju. Beograd ponovo postaje bitan politički centar.

Spremaju se i drugi za bitke na našem tlu.

A mi ,,dont get involvisti“, drekavci na fasade, drugosrPijanci, SNSendvičari,… – voleo bih da ne budemo tupsoni iz (OooOOOODLIČNOG!) dobrog, starog filma ,,Crno i belo u boji“ ili odavno trećesvetski osiroteli, mi migranti pobegulje od domaće patokratije (vladavine psihopata) okasnismo i za to?

Plašim se da odavno postadosmo insekti iz Kafkinog ,,Preobražaja“ – što ne mora biti istina, predstojeće vreme će dokazati i pokazati.

Danko B. Marin

Urednik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Svedok Beriša zgažen posle izjave o zverstvima Haradinaja

Sub avg 10 , 2019
Kujtim Beriša, koji je u februaru 2007, pod nerazjašnjenim okolnostima stradao, bio je zaštićeni svedok Haškog tribunala u predmetu protiv Ramuša Haradinaja. Mi smo ga čuvali. Imali smo takvo naredjenje […]
Haradinaj sutra putuje u Hag