Tamna je naša noć – tamnija od noći drugih nacija

Bauk brutalnog Marksovog komunizma je mogao da nas zaobiđe ali nije, kao ni Drugi svetski rat Kraljevinu Jugoslaviju!

Anglo plaćenik general Simović izvodi operetski puč za Čerčila, vidimo divna, zdrava lica na ulicama Beograda – još Mleci ,,Gorskog vijenca“ nismo bili ,,jošte mladi, a obezubili, sve ližući one poslastice“. Zubari lepoj, zdravoj naciji nisu bili potrebni kao danas.

Piše: Danko B. Marin

Razdraganost slobodarski čednog Beograda ubijaju nacističke bombe, Hitlerova lična osveta i neaktivnost londonskih mutljara – Britanci samo ,,džentlmenski“ opraše krvave ruke ,,šoking indid“ &…

,,Kada je Jugoslavija propala, mesec dana docnije, vazduhoplovni general, koji je organizovao pobunu, pobegao je u Kairo gde je dobio čin general-potpukovnika u britanskoj vojsci, mada nije govorio engleski“ – o šarlatanu Simoviću ovo piše u ,,DRUGI SVETSKI RAT“ svetski poznatoj knjizi S. L. Salcbergera!

Krvavi, operetski komedijant proglašava otvorenim gradove Ljubljanu, Zagreb i Beograd, ne znajući da je za tako nešto potrebna međunarodna procedura i Beograd zauzima pijani kapetan Fric Klingenberg. On je za hrabrost odlikovan lično od Hitlera, pre toga obilato čašćavan od lokalnih prostitutki. I to je istorija morala da zapiše!

Poraženo slobodarenje se povlači u šume i bauče odande, kuje velike svetske planove, raspoređeno u dve levičarske kolone…

Tito pravi svoje AVNOJ kombinacije.

Ne ostaje mu dužan komandant Jugoslovenske vojske u otadžbini D. Mihailović zvani Čiča, organizator Svetosavskog kongresa u selu Ba.

Manji bauk iz sela Ba je isto levičarski što ,,naša“ istorija do danas prećutkuje, obzirom da su najžešći, najbezobzirniji sukobi na levici!

Kongres je otvoren rečima (srpskog šoviniste?) generala Mihailovića pominjanjem ,,našeg troimenog naroda“! Od partija kod ,,strašnih“ monarhista – bila je prisutna i Republikanska stranka.

SrBski & SRPski Čiča ima levičarski adut, kom planira da poveri našu buduću ,,sudbinu“ ali račun je bez krčmara!

Dr Živko Topalović je nekad bio blizak KPJ ali se distancirao, osnovao je Socijalističku partiju, članstvo mu je u ,,kolu na dve strane“ kod Starog (Tita) i kod Čiče (JVuO).

Čiča zaista “vizionarski” prognozira da Čerčil neće dobiti prve posleratne parlamentarne izbore, štreberski se računa i da pre rata; ,,Od 12.000 radnika Vojnotehničkog zavoda u Kragujevcu, najveće fabrike na Balkanu, uoči rata NIJEDAN NIJE bio član Komunističke partije. Simpatije radnika bile su na strani najpoznatijeg radničkog tribuna u zemlji – dr Živka Topalovića, predsednika Ujedinjenih radničkih sindikata, predsednika Socijalističke stranke i urednika Radničkih novina“- M. Samardžić.

Da, tamna je naša noć – tamnija od noći drugih nacija, samo bauci u njoj se čuju i naš kreće u krvavi pir!

D. Mihailović ima kontakte sa Staljinom, JVuO se priključuje Crvenoj armiji ali Čerčilov Tito je favorit, on ,,pobeđuje“!

Uz ratnu tragediju kreće krvožedni teror komunista, prvo u borbi za Dedinje, posle za sve ostalo – mi krećemo u Mletke, još ne one Vuka Mićunovića ,,kako pođi malo uza stube, ublijedi kako rubetina a nešto mu zaigraj pod grlom, rekao bi, onaj čas umrije!“

Josip Brozni truje zdravu mladost Srbije da urla ,,Trst je naš!“ Obara avion SAD, jedan prizemljuje i Sjedinjene Države besno reaguju, govori se i piše o bacanju nuklearnih bombi. Dolazi i do potapanja britanskog broda u jugoslovenskim vodama.

Broz(ni) verovatno ima rezervni plan – beg kod Staljina.

Po smirivanju situacije – odriče se i od staljinizma i Staljina koji mu je posle rata govorio da ostavi kralja Jugoslavije na tronu, posle da ga makne ako…

Tito ima podršku masa, vodi ih u novu avanturu u titoistički atlantizam – formirana je totalitarna partijska država, vlada kult ličnosti koji do danas pokušavaju mnogi da iskoriste, da se ogrebu, pa i komični Aleksandar Vučić novobeogradski huligan iz Čipuljića postaje ,,Tito“!

Sad već jesmo Mleci iz ,,Gorsko vijenca“, vodi nas FREAK SHOW – Vlada Srbije i (,,bogatijeh bješe pogolemo; od bogatstva bjehu poluđeli, đetinjahu isto kao babe“) – tajkuni.

Sledi ih nakarade baukačka masa psihički sumnjivih kreza SNSekte SNSmrtovnjaka, plaćena SNSendvičima sumnjivog zdravstevenog porekla.

Zašto je vernik laži, fanatik Prevaranta od početka, neskriveni SNSatanista Vučić postao Tito?

Tamna je naša noć – tamnija od noći drugih nacija
Ilustracija

Naravno da je maskarada potrebna zbog nove prevare, moraju se za strane gospodare logora SNSmrti koji podržavaju SNSmrtsku kakistokratiju uništiti i otpadi ostataka od socijalne države – koja je delimično formirana u socijalističkom samoupravljanju.

Nešto je Tito i korisno uradio (kada su ga marksisti počeli smatrati za revizionistu i izdajnika Marksovog bauka komunizma).

Učestvuju mediji, na zlu ozbiljno radi zloupotrebljeni državni aparat, sve pozdravlja MMF, Vavilon EU je EUforičan što nam je huliganskog psihopatu uvalio na foru protivnika zaista zle po nas Evropske unije.

SADistanu malko već smeta njegov previše uspeo produkt, NATO samo što ne traži da mu platimo bombardovanje.

Bali-hvali-žvali bezubi svetski ološ Soroš – zato što Vlada Srbije plaća njegov zloglasni nevladin sektor.

Britanistan šalje šefa MI6 u posetu SNSmrtiji.

Zabaukaše sa genocidaškim lacmanskim psihopatama i ,,naši“ krezubi bauci – ali nemušto. Fale im daske u glavi dok firera dočekuju, nedostaju i zubi dok frfljaju pohvale NEdelima ali nekako ipak puknutom puku objasni suštinu naša & Vučićeva & Gebelsova ,,masovna komunikacija“ svim dostupnim sredstvima.

Vratila se u 21. veku partijska država, stigao kult ličnosti i sve to na hvaljenom EU putu – NATO bombardovanje se nastavlja implodirajuće razarajućim načinom, eksplozije bombi i raketa ne trebaju.

Nije sve bez akcije i reakcije – vode se ,,bitne“ bitke, jedna od njih je ko je veći Tito?

Videli smo i glavnog opozicionog baju novog Đilasa ,,starog Starog – Tita“ kako se trudi… Vodi bogatun bitku za crvenog bauka zakletvama, kafanskom pesmom o Titu i to u toku demonstracija protiv autoritarnog režima Aleksandra Vučića- Tita, hvali Beograd što je pokrenuo bunt ,,Stop krvavim košuljama“, osvrnuo se na tučene aktiviste Levice Srbije na tribini u Kruševcu…

Beograđene je pokrenulo nezadovoljstvo opštom bedom – bunt se razlio po desetinama gradova, a Srbija – ponovo od levice i u levici vidi spas.

Ne znam da li sad za SAD levica mauče ili bauče?

Ima uticaja sa obe strane Atlantika, kao i uvek!

Cilj niko da definiše, nema usmerenja snage koja se kreće ulicama.

Drugu stranu nesreće, strogo kontrolisanu Vučić je pokušao da ,,suprotstavi“ tokom posete Vladimira Putina i pretrpeo je fijasko! Iskusni agent KGB, elitni službenik, vojnik SSSR imperije i Varšavskog pakta, jedan od tvoraca probuđene Rusije – nije se upregnuo u novotitoistički atlantizam SRPije&NATO-čekićije.

Odlično zna da oba ulična trkača trče trku za…

Autor Danko B. Marin šalje srdačne pozdrave i posle Tita Titu

Nastaviće se…

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Karanfili spušteni u Neretvu, obeležena godišnica Bitke za ranjenike

Ned maj 12 , 2019
Obeležavanje 76. godišnjice Bitke za ranjenike na Neretvi i 74. godišnjice pobede nad fašizmom počelo je juče u Jablanici tradicionalnim spuštanjem 76 karanfila u Neretvu. Pesmom i povicima “smrt fašizmu […]
%d bloggers like this: