Zaev produžio ugovore sa Zoranom Bašanovićem i ostalim savetnicima iz Srbije

1

Zaev produžio ugovore sa Zoranom Bašanovićem i ostalim savetnicima iz Srbije

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev produžio je za jednu godinu savetnički ugovor sa bivšim estradnim menadžerom Zoranom Bašanovićem i još trojicom saradnika iz Srbije, objavio je portal Prizma.

Lider SDSM je, kada je postao premijer 2017. godine, anažovao više spoljnih saradnika među kojima su i četvorica iz Beograda, sa kojima su tada sklopljeni dogovori na dve godine i koji su istekli ovog leta.

“Spoljnim saradnicima Vladimiru Cvetkoviću, Zoranu Bašanoviću, Ljubomiru Šubari i Aleksandru Obradoviću dogovor je produžen ne jednu godinu sa istim iznosom kao do sada”, rečeno je u Pres službi Vlade Severne Makedonije tom makedonskom portalu (prizma.mk).

Napominje se da se se Bašanović sa Zaevom dogovorio za mesečnu nadoknadu od 1.500 evra, dok Obradović, Cvetković i Šubara uzimaju po 1.200 evra mesečno.

Bivši estradni menadžer Zoran Bašanović i bivši direktor EPS Aleksadar Obradović su spoljni savetnici Zorana Zaeva za ekonomska pitanja, čovek koji je vodio Agenciju za provatizaciju Srbije Ljubomir Šubara premijeru Severne Makedonije pomaže oko finansija, bankarstva i investicija, dok je Vladimir Cvetković angažovan kao IT ekspert.

Izvor: N1

Novinar

One thought on “Zaev produžio ugovore sa Zoranom Bašanovićem i ostalim savetnicima iz Srbije

  1. Није чудо што Чичак честита Шубари продужење уговора са Заевим. Шубара као директор Агенције за приватизацију није раскинуо Уговор о приватизацији Крушик Акумулатора које је купио Чичак,иако нису били испуњени услови, чак је добио и незаконито продужење рока неколико пута,па и тад није испунио услове. Успешну извозну фирму су довелу до просјачког штапа Може се десизи да Заев прође као и фирма .Ништа није случајно

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Erdogan dolazi u Srbiju 29. avgusta

čet avg 15 , 2019
Erdogan dolazi u Srbiju 29. avgusta Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan doći će 29. avgusta u posetu Srbiji gde će sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem svečano ozvaničiti početak radova na […]
Erdogan dolazi u Srbiju 29. avgusta

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 10 seconds