Zaev se oglasio o skandalu koji trese državu (VIDEO)

Zaev se oglasio o skandalu koji trese državu (VIDEO)

Komentarišući video-snimak koji je objavljen na italijanskom portalu „Verita“, a na kome se u toku razgovora o iznudi novca u zamenu za oslobađanje od pritvora čuje i glas Katice Janeve, šefice Specijalnog tužilaštva te zemlje, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev je na svom profilu na Fejsbuku napisao da „istraga mora da otkrije sve detalje“.

„Svako mora da odgovara za svoje postupke. Građani zaslužuju pravdu“, napisao je Zaev nakon objavljivanja video-materijala u kome se čuju razgovori lica koja su osumnjičena ili optužena u predmetima „Reket“ i „Imperija“.

„Verita“ je danas objavila novi video-snimak o slučaju „Reket“ u Severnoj Makedoniji u kome se u toku telefonskog razgovora šoumena Bojana Jovanovskog, poznatog pod nadimkom Boki 13 i skopskog biznismena Jordana Kamčeva, čuje i glas šefice Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katice Janeve, koja kaže Kamčevu „da ne brine ništa, jer će sve biti ok“.

Zaev se oglasio o skandalu koji trese državu (VIDEO)

Bojan Jovanovski i biznismen Zoran Milevski iznudili su od Kamčeva preko milion evra u zamenu za oslobađanje od pritvora, obećavši da Janeva neće zahtevati njegovo produženje.

Šefica Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katica Janeva, nakon objavljivanja video-snimka o iznudi novca na portalu „Verita“, a u kome se čuje i njen glas, izjavila je da je „frapirana zbog toga što se njeni postupci kao tužioca dovode u korelaciju sa slučajem ’Reket‘“.

Vestionline, sputniknews.com

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Mirković: Priveden sam zbog prekoračenja boravka u Crnoj Gori

Sub avg 10 , 2019
Mirković: Priveden sam zbog prekoračenja boravka u Crnoj Gori Bivši predsednik Skupštine grada Zaječar i nekadašnji funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Saša Mirković priveden je danas u Budvi, javila je […]
Mirković: Priveden sam zbog prekoračenja boravka u Crnoj Gori
%d bloggers like this: