Vučić iz Hitne pomoći: Kažu Vučić je ubica i lopov. Moji ciljevi su sveti. Idem u Vatikan

Vučić iz Hitne pomoći: Kažu Vučić je ubica i lopov. Moji ciljevi su sveti. Idem u Vatikan

Predsednik Srbije Aleksanadr Vučić je nakon obilaska Hitne pomoći rekao da ne želi da ruši ničiju prezumpciju nevinosti kod osumnjičenih privedenih zbog ugovore Dajrekt medija i Radio televizije, ali da je “Dragan Đilas pokazao histerijom da teško podnosi rad nadležnih državnih organa”

Ilustracija, Foto: Screenshot, Pixabay

 

 

 

 

 

 

 

 

Na pitanje kako je moguće da su ministar policije Nebojša Stefanović i Srpska napredna stranka izašli sa podacima o privođenju, i gde je tu bilo tužilaštvo, on je rekao da je policija sprovodla istražne radnje.

“Ako su krivi tu nema tolerisanja i ja sam nekad istrčavao, ali nisam ukrao 500 miliona evra”, rekao je Vučić.

Vučić iz Hitne pomoći: Kažu Vučić je ubica i lopov. Moji ciljevi su sveti. Idem u Vatikan

Govoreći o poslovanju Đilasa, on je rekao da je “ključno da je ceo sistem napravljem da vi kao jedan od najviših nosilaca vlasti imate privatne firme koje rade i prave najveći biznis sa državnim i javnim kompanijama u Srbiji, što se nigde ne dešava sem u banana državama”.

Vučić je naveo da se sada “taj kriminalni lanac seče i, naravno, svi tajkunski lobiji da su skočili  da kažu da je Vučić ubica i lopov“.

On je rekao da su “njegov životni snovi za razliku od njih nešto drugo”.

Nikad ih se neću uplašiti jer su moji ciljevi sveti, šta će da piše za pedeset godina šta je ko uradio i ostavio”, rekao je Vučić.

Sem Đilasom, Vučić se u svom obraćanju iz Hitne pomoći bavio i pitanjem Kosova i Metohije i najavio je da će imati susrete sa 15 do 20 državnika povodom situacije na Kosovu i da će ići u Vatikan da ih moli “da ne priznaju Kosovo”.

Istakao je da će se obratiti i na Generalnoj skupštini UN, ukoliko se nešto ne promeni.

Beta, Novinar.rs

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Ukrajina dobila novog premijera

čet avg 29 , 2019
Ukrajina dobila novog premijera Vrhovna rada Ukrajine imenovala je za novog premijera te zemlje Alekseja Gončaruka. Kandidata kog je predložio predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski podržalo je 290 poslanika. Neophodni minimum za […]