Stefanović: Napad na tenk je napad na Vučića

Stefanović: Napad na tenk je napad na Vučića

Ministar policije Nebojša Stefanović ocenio je danas da je maketi tenka, koju su Zvezdini navijači postavili ispred Marakane, dato previše pažnje i ponovio da je u Tužilaštvu konstatovano da u tom slučaju nema elemenata krivičnog dela.

Stefanović: Napad na tenk je napad na Vučića

“Radi se o maketi, što je potvrdilo i Ministarstvo odbrane, nekadašnjem vozilu koje je onesposobljeno, koje nema motor i koje ne može da ugrozi bilo čiju bezbednost”, rekao je Stefanović za TV Hepi.

Ministar je upitao zašto oni kojima je smetala maketa tenka ispred stadiona nisu uložili takvu energiju i bili glasniji kada su nedavno napadnuti Zvezdini navijači u Kninu.

“Žao mi je što su tada ćutali, žao mi je što su tada bili vrlo objektivni”, kazao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, maketa tenka je deo koreografije Zvezdinih navijača, simboliše da su kao sportski klub jaki i dodao da ne može da razume one koji su rekli da je to “simbol devedesetih”.

Stefanović: Napad na tenk je napad na Vučića
Ilustracija, Foto: Screenshot

“Očigledno je da je ovo trebalo da posluži kao politička igra za neku vrstu napada pre svega na predsednika Aleksandra Vučića, jer sada je on kriv i za ovo, jer je kriv za sve što se desi. To je očigledno politikanstvo jednog dela opozicije koji nažalost nema šta drugo da pokaže”, rekao je Stefanović.

Tanjug

Urednik

Vaš komentar

Next Post

I Fruška gora će "GONDOLU" za trku imati: Opet nelegalna seča stabla

Sre avg 28 , 2019
I Fruška gora će GONDOLU za trku imati: Opet nelegalna seča stabla A jel’ može neka žičara bez skandala? Fruškogorska žičara ZIP-LINE, marketinško-turističko-avanturističko čudo, nije proradilo zapravo! A kada će […]
I Fruška gora će GONDOLU za trku imati: Opet nelegalna seča stabla
%d bloggers like this: