VESIĆ: Đilas je neradnik, misli da je narod glup! ĐILAS: Vesić oboleo od kad služi Vučića

Vesić: Đilas je neradnik, misli da je narod glup! Đilas: Vesić oboleo od kad služi Vučića

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je u intervjuu za Kurir između ostalog, po ustaljenim običaju, napao svog nekadašnjeg stranačkog kolegu, poslodavca, u neku ruku i političkog mentora, predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Foto: Screenshot/ Twitter

Vesić je za Đilasa rekao, kako piše Kurir, “da je neradnik” a da “misli da je narod glup”. Vesić je u intervjuu izrazio i očinsku brigu za opoziciju rečima da bi Đilas “želeo da druge opozicione stranke zavise od njegovih para, da im bude gazda i da žive od njegove crkavice. Kao što mesecima žive Boško Obradović, Zoran Lutovac, Vuk Jeremić, Marko Bastać i Nikola Jovanović, tako bi živela i čitava opozicija.”

Vesić: Đilas je neradnik, misli da je narod glup! Đilas: Vesić oboleo od kad služi Vučića

U međuvremenu na društvenim mrežama se oglasio i Dragan Đilas, iskreno zabrinut za stanje svesti zamenika gradonačelnika Gorana Vesića. Đilas je podsetio šta je Goran Vesić pre samo nekoliko godina pričao o njemu i konstatovao da je Vesić oboleo od amnezije od kad služi Aleksandra Vučića:

“Uništitelj Beograda, koji mi se nudio pišući program koji mu nikad nisam tražio, javno je govorio da sam najbolje vodio Beograd u istoriji, da sam političar budućnosti… Otkad služi Vučića, boluje od amnezije. Izgleda i još od nečega, kad može da me pomene 32 puta za 27 minuta.”

Novinar.rs/ M. Milovanović

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Eksperti i proroci serbski i proricanje od kog Grčka i danas riče

ned sep 8 , 2019
Eksperti i proroci serbski i proricanje od kog Grčka i danas riče Proricanje od kog Grčka i danas: RIČE! Vid zabave su mi ,,YOU TUBE istoričari“ koji se u sve […]

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 10 seconds