SSP: Poreska uprava poklanja desetine miliona Srđanu Milovanoviću vlasniku TV Prva i O2, dok Maja Pavlović štrajkuje glađu!

SSP: Poreska uprava poklanja desetine miliona Srđanu Milovanoviću vlasniku TV Prva i O2, dok Maja Pavlović štrajkuje glađu!

Stranka slobode i pravde pita koliko je još novca potrebno oteti od građana da bi se napunili džepovi vlasnika televizija Prva i O2 Srđana Milovanovića, jednog od omiljenih biznismena Srpske napredne stranke, budući da je na njegov račun leglo još nekoliko desetina miliona dinara i to od Poreske uprave Srbije.

Nije slučajnost to što je direktorka Milovanovićevih televizija Jelena Agatunović, supruga Dragana Agatunovića, direktora sektora za kontrolu Poreske uprave. Upravo se gospodin Agatunović konstatno pojavljuje u plaćenim prilozima na obe televizije, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Očigledno je Poreska uprava redovan uplatilac, ali se postavlja pitanje koliko još državnih institucija i koliko para izdvaja za reklamiranje na TV Prva i O2 koje su nesumnjivo projekat Srpske napredne stranke.

Nije bilo dovoljno to što je Milovanović od Telekoma dobio čak 200 miliona evra za Kopernikus čija je vrednost višestruko manja, već se poklanjanje državnog novca nastavlja.

Da li se time Milovanović nagrađuje što njegove dve televizije sa nacionalnom frekvencijom sprovode hajku protiv opozicije?

I da li se narodnim parama finansira širenje njegove imperije, budući da je juče kupio i zemljište nekadašnjeg Buvljaka, i to za 20 miliona evra?

Milovanović je klasičan primer biznismena pod pokroviteljstvom Srpske napredne stranke koji iz državne kase dobija novac za režimske projekte. Ostali, poput vlasnice novosadskog Kanala 9 Maje Pavlović, primorani su na štrajk glađu, jer nemaju „sreću“ da im Poreska uprava poklanja na desetine miliona dinara, ističe SSP u svom saopštenju.

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Potpredsednik Skupštine: Imamo pravo da ističemo albansku zastavu u Crnoj Gori

Ned avg 18 , 2019
Potpredsednik Skupštine: Imamo pravo da ističemo albansku zastavu u Crnoj Gori Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Genci Nimanbegu izjavio je da Albanci imaju pravo da ističu albansku zastavu u Crnoj Gori […]
Potpredsednik Skupštine: Imamo pravo da ističemo albansku zastavu u Crnoj Gori
%d bloggers like this: