Pregovori oko udaje, Simo dočekao goste: Đuka, Lutovac, Glišić, Zelenović, Orlić, DSS, LDP, SMS, NS prvi, NS drugi i znatiželjne komšije

Pregovori oko udaje, Simo dočekao goste: Đuka, Lutovac, Glišić, Zelenović, Orlić, DSS, LDP, SMS, NS jedan i NS drugi i znatiželjne komšije

Kao što je red od davnina u našem narodu, svaki brak i svaka udaja se najpre ugovarala među porodicama.

Naši političari, sem jednog, su i ovog puta ispoštovali taj običaj.

Sa strane mladoženje Aleksandra Vučića došli su su Vladimir Đukanović, Darko Glišić, Vladimir Orlić i Dejan Đurđević,.

Sa mladine strane, tj. strane jedne dame lakog morala koja se zove Opozicija, tu su Dejan Šulkić iz Demokratske stranke Srbije, Đorđo Žujović iz Liberalno demokratske partije, Vladimir Đurić iz Stranke moderne Srbije, Miroslav Aleksić iz Narodne stranke, Zoran Lutovac iz Demokratske stranke Nebojša Zelenović iz Zajedno za Srbiju i Aris Movsesijan iz Nove stranke.

Pregovori oko udaje i miraza se održavaju na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Postoje poteškoće pošto mlada Opozicija i nije baš nevina, već se kako zlobnici pričaju celo selo izređalo na njoj, pa će i ako to mladoženji ne smeta, biti povuci-potegni kako taj detalj zamaskirati i oprati njenu davno ukaljanu čast.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da se planira o ugradnja novog himena, kako bi se spasilo šta se spasiti može i izbegao podsmeh i ogovaranje. Saznajemo i da se mladoženja s tim slaže i nudi se da sam finansira celu operaciju.

Najveći problem je što tata Opozicije ne prisustvuje tim pregovorima, apsolutno je protiv tog braka, a zna se da su kod njega i nož i pogača, a bogami i velike pare je uložio u nevestu, pa ostaje da se vidi kako će se ovo provodadžisanje na kraju završiti.

N1 je ovo provodadžisanje predstavio kao nekakve pregovore i kažu o tome:

Prisutni su Vladimir Đukanović, Darko Glišić, Vladimir Orlić i Dejan Đurđević iz Srpske napredne stranke, Žarko Obradović iz Socijalističke partije Srbije, Dejan Šulkić iz Demokratske stranke Srbije, Đorđo Žujović iz Liberalno demokratske partije, Vladimir Đurić iz Stranke moderne Srbije, Miroslav Aleksić iz Narodne stranke, Zoran Lutovac iz Demokratske stranke Nebojša Zelenović iz Zajedno za Srbiju i Aris Movsesijan iz Nove stranke.

Kako je ranije i najavljeno, okruglom stolu ne prisustvuje niko iz Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, zato što današnji susret nije u potpunosti otvoren za javnost.

Nebojša Zelenović je novinarima, uoči sastanka, rekao da je postignut dogovor sa organizatorima da se novinarima prosledi integralni snimak prvih pola sata sastanka, integralno izlaganje eksperata, što je, kako je kazao, dobar iskorak u tome da javnost bude upoznata sa onim što se dešava na sastanku s obzirom na to da ovo “nisu tajni pregovori”.

Kako javlja reporterka N1, novinarima nije omogućeno da snime početak sastanka.

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević izjavio je pre današnjeg sastanka da su razgovori vlasti i opozicije konstruktivniji kad su zatvoreni za javnost.

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Kosovski zvaničnik imao 8 godina tokom rata, a pozvan u Hag

pet avg 9 , 2019
Kosovski zvaničnik imao 8 godina tokom rata, a pozvan u Hag Riljind Beriša, koji je u vreme sukoba na KiM imao 8 godina, pozvan je da se 5. avgusta pojavi […]
Mediji : Vanredni izbori na Kosovu 29. septembra