Tepić: Šta radi Vučić sa Palestincem koji je na poternici Interpola? (VIDEO)

Tepić: Šta radi Vučić sa Palestincem koji je na poternici Interpola?

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je danas na Tviteru deo snimka sa konferencije za novinare na kojoj je obelodanila susrete predsednika Srbije sa dvojicom Palestinaca od kojih je jedan na Interpolovoj poternici.

Tepić je pokazala fotografije na kojima je Aleksandar Vučić u njihovom društvu i zapitala se “otkud su oni prijatelji predsednika Srbije”:

– – Uzbunjivači su nam rekli da se radi o dvojici lica koji žive u Beogradu a Palestinaci su. Ta lica su vrlo uvažena i predstavljena kao poslovni partneri Aleksandra Vučića, čak su prisustvovali prilikom potpisivanja osnovnog ugovora Er Srbije sa Etihadom i važna je tu činjenica koja do ovog trenutka nije bila poznata javnosti, da je osnovni ugovor potpisan u Vučićevoj kući u Jajincima, a da je cela predstava dan kasnije u “Hajatu” bila samo predstava za javnost, a gde su dotični Palestinci bili prisutni. Prvi je Muhamed Dahlan, on je bivši šef palestinske tajne službe, a danas je na Interpolovoj poternici. Međutim, on i dalje bezbedno živi u vili na Dedinju usred Beograda. Drugi Palestinac je ključni operativac u svim poslovima trgovine oružjem zove se Adham Abo Madalala, najbliži je Dahlalov savetnik, inače je bio prvi prvi ambasador Palestine u Crnoj Gori i takođe živi u Beogradu.

Screenshot

– Moje ključno pitanje upravo je upućeno Aleksandru Vučiću, a tražim i od tužilaštva da se probudi, barem u ovim opasnim danima, ne samo za državu i građane, već za nacionalnu bezbednost. Vučića pitam, kakvi su to sve poslovi dogovarani na ovim njegovim fotografijama sa Dahlanom i Madalalom, i o čemu to predsednik jedne države ima da dogovara, razgovara sa čovekom sa Interpolove poternice? U ime koga Vučić pije sa Dahlanom, dok se s druge strane hapse ljudi koji ukazuju da je reč o trgovini oružjem, kao i povodom čega Vučić posluje sa Madalalom, gde putuje sa njim, zašto putuje sa njim, i kakve važne državne poslove u ime naše zemlje ugovara? Ključno pitanje je da li smo mi svi taoci ovih ratnih profitera? U ratne profitere ubrajam vrh Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem, Nebojšom Stefanovićem i njegovim ocem Brankom Stefanovićem, jer imajući informacije znamo gde je sve završilo to srpsko oružje tovareno i nošeno ovim kanalima – rekla je Tepić, i poručila da je vrlo zabrinuta da li će građani da se uskoro suoče sa nečijom osvetom, imajući u vidu da su srpske granate bile bacane na nečije glave.

Tepić: Šta radi Vučić sa Palestincem koji je na poternici Interpola?

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Trifunović: Gomila nevakcinisanih smradikalskih pasa nam je otela peticiju da se uskrati gostoprimstvo Šešelju

uto okt 22 , 2019
Trifunović: Gomila nevakcinisanih smradikalskih pasa nam je otela peticiju da se uskrati gostoprimstvo Šešelju Član Pravnog tima Pokreta slobodnih građana (PSG) Živojin Ivković pokrenuo je prikupljanje potpisa da Sajam knjiga […]

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 10 seconds