Aleksandar Obradović: Vučić i Vulin su znali o sumnjivim poslovima u Krušiku

1

Aleksandar Obradović: Vučić i Vulin su znali o sumnjivim poslovima u Krušiku

Uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović izjavio je da sa sigurnošću zna da je o sumnjivom poslovanju vojne fabrike “Krušik” iz Valjeva, i pre medijskih objava bilo anonimno obavešteno Ministarstvo odbrane i predsednik Srbije Aleksandar Vučić od strane sindikata, ali da nije bilo reakcija.

Aleksandar Obradović: Vučić i Vulin su znali o sumnjivim poslovima u Krušiku
Foto: BIRN, Screenshot

“Umesto toga, on (Vučić) priča bajke o uspešnom poslovanju firme u kojoj radim. Stvarnost je potpuno drugačija. Krušik posluje sa gubitkom, a radnici su uplašeni i ucenjeni”, kazao je Obradović u intervjuu za list Danas.

Obradović je rekao da oko 2.000 radnika u Krušiku radi na određeno, a da je najveći broj njih zaposlen po “stranačkom ključu” i da predstavljaju “glasački potencijal za predstojeće izbore”.

“Zaposleni imaju redovnu platu i to im je najvažije. Ti ljudi su mahom zaposleni poslednjih godina, ali mi je žao starijih kolega koji su čitav radni vek proveli u Krušiku. Oni znaju šta se dešava, ali ćute ili šapuću po hodnicima”, istakao je Obradović.

Aleksandar Obradović: Vučić i Vulin su znali o sumnjivim poslovima u Krušiku

Foto. BIRN

Kako je rekao, ima detalja koje nije stigao da kaže ni svom advokatu, te da će mediji imati puno materijala za pisanje.

Obradović je kazao da je laž da je odavao vojne tajne jer “u Krušiku nema vojnih tajni, ta oznaka je skinuta”.

“Sve sam radio zbog Krušika i nikakav novac nisam uzeo, niti sam bilo kada radio za neke političare”, istakao je Obradović.

Izvor: N1, Danas, Beta

Urednik

One thought on “Aleksandar Obradović: Vučić i Vulin su znali o sumnjivim poslovima u Krušiku

  1. Слобода је чинити добро из страха од последица.Да ли је је изношење у јавност докумената који могу имати за последицу да стотине запослених у Крушику остане без посла-? А стручњаци тврде да је страх од губитка егзистенције јачи од страха од смрти.А због чега је то урађено? На Суду је да утврди мотив али и све остале околности.Крушик је нама Крушиковцима друга кућа.Немојмо је рушити

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Prekinuti razgovori o Albaniji i Severnoj Makedoniji!

Pet okt 18 , 2019
Prekinuti razgovori o Albaniji i Severnoj Makedoniji! Brisel — Evropski lideri su jutros prekinuli razgovore, a da nisu postigli dogovor o eventualnom početku pristupnih pregovora s Albanijom i Severnom Makedonijom. […]
AP: Srbija započela pregovore o prijemu u EU 2014. ali je postigla mali napredak