Marinika Tepić: Promene su nemoguće “šminkanjem sistema, već samo promenom režima”

1

Marinika Tepić: Promene su nemoguće “šminkanjem sistema, već samo promenom režima”

Šefica poslaničke grupe “Klub samostalnih poslanika” Marinika Tepić izjavila je povodom preporuka organizacije CRTA za poboljšanje rada parlamenta da nije poenta uvođenje demokratskih pravila u Skupštinu Srbije, nego povratak slobode i demokratije u celu državu.

Foto: Nova Stranka

“Bez toga, to je samo šminkanje mrtvaca i davanje pokrića za svakodnevno nasilje režima nad sistemom, pravosuđem, univerzitetom, budžetom. Kao i nad profesorima, sudijama, novinarima, koji upravo zbog svog mišljenja ili napora da poprave sistem najgore uvrede i pozive na svoj linč premijerno slušaju upravo u tom parlamentu”, rekla je agenciji Beta Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slovode i pravde, prenosi N1.

Ona je rekla da su promene nemoguće “šminkanjem sistema, već samo promenom režima”.

Organizacija CRTA danas je predstavila u Medija centru 46 preporuka koje se tiču kvaliteta rada u Skupštini, usvajanja budžeta, poslaničkih pitanja, javnog slušanja, nezavisnih institucija, odbora i radnih tela, godišnjeg programa Skupštine, informisanosti javnosti i izmena zakonodavnog okvira za rad Narodne skupštine.

Izvor: N1

Novinar

One thought on “Marinika Tepić: Promene su nemoguće “šminkanjem sistema, već samo promenom režima”

  1. Систем подаништва, улизиштва ,,лидеру” је мртвац ДС и нашминкани леш је Вучићем и масовним преласком чланова Демократске странке у СНСмрдосе: МАСОВНА ЛУСТРАЦИЈА ДА СЕ ОДРАДИ!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Bili su u braku 71 godinu. Umrli su istog dana

čet jul 18 , 2019
Bili su u braku 71 godinu. Umrli su istog dana Muž i žena koji su bili u braku 71 godinu umrli su istog dana prošle nedelje. Herbert i Frensis Daligl […]
Bili su u braku 71 godinu. Umrli su istog dana

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 15 seconds