Fantomi: Gradonačelniče, ko to sedi sa Vaše leve strane?

Fantomi: Gradonačelniče, ko to sedi sa Vaše leve strane?

Grad Zrenjanin još uvek nema pijaću vodu, premijerka Ana Brnabić po drugi put za mesec dana posećuje Zrenjanin, a neumoljivi Miljan i Milan iz Pokreta ujedinjenih fantoma postavljaju neugodna pitanja u saopštenju koje prenosimo u celosti.

Foto: PUF

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić, trenutno na ”probnom radu” pred učlanjenje u Srpsku naprednu stranku, po drugi put za mesec dana u sredu 26.06.2019.godine posetila je Zrenjanin, zbog novog odlaganja puštanja pijaće vode u našem gradu.

Simptomatično je to što se ova poseta dešava baš u momentu kada predstavnici PUF-a najavljuju akciju postavljenja 100 šatora za zdravu pijaću vodu ispred zgrade SO Zrenjanin.

Na sastanku se zamutila i onako zamućena voda, a to potvrđuju i različite izjave prisutnih subjekata na tom sastanku.

Osnovno je bilo da se (gradonačelnik, premijerka i investitor) barem toliko dogovore da daju istu izjavu oko novog termina puštanja fabrike za vodu. Ostavlja se utisak vređanja logike i zdravog razuma običnog građanina Zrenjanina.

Na osnovu strukture prisutnih lica na sastanku otvorila su se i nova pitanja na koja ćemo možda uskoro dobiti odgovore i gde će Zrenjanincima biti mnogo jasniji razlozi za ovolika kašnjenja?

Fantomi: Gradonačelniče, ko to sedi sa Vaše leve strane?

PUF pita gradonačelnika Zrenjanina: KO JE OSOBA KOJA SEDI DO NJEGA (na slici desno)?

PUF: Ko je osoba koja sedi do gradonačelnika s njegove leve strane?

KOJA I KAKVA JE NJEGOVA ULOGA U CELOJ OVOJ PRIČI?

DA LI JE TA OSOBA MOŽDA I REŠENJE ZA PITANJE FABRIKE VODE?

POKRET UJEDINJENIH FANTOMA
PUF!

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Mačka preživela pranje u veš mašini (VIDEO)

Čet jun 27 , 2019
Mačka preživela pranje u veš mašini Znatiželjna kao i uvek, mačka mora svuda da zaviri. Ali slučaj znatiželje mačora Feliksa iz Minesote iznenadio je sve. Naime, ovaj jednogodišnji mačor ušao […]
Mačka preživela pranje u veš mašini
%d bloggers like this: