Narodno pozorište u Beogradu počinje da radi posle tromesečne pauze

Narodno pozorište u Beogradu počinje da radi posle tromesečne pauze

Narodno pozorište u Beogradu saopštilo je da nastavlja sa radom posle tromesečne pauze izazvane epidemijom virusa kovid-19.

Narodno pozorište u Beogradu počinje da radi posle tromesečne pauze

Pozorište je objavilo da je u toku nastavak proba dramske predstave “Vasa Žaleznova” Maksima Gorkog, u režiji Zlatka Svibena.

I Opera je započela sa individualnim probama solista i korepetitora, Balet je počeo sa individualnim vežbama, a u pripremi je i koncert koji će biti održan 9. jula na Beogradskoj letnjoj sceni – pozorište na Tašmajdanu.

“Blagajna Narodnog pozorišta će početi sa radom u ponedeljak, 1. juna 2020. godine u terminima u kojima je i do sada radila, pre podne od 11 do 15 časova i popode od 17 do 20”, navodi se u saopštenju.

Kupljene ulaznice koje nisu iskorišćene, moći će da se refundiraju na više načina.

“Jedna kupljena ulaznica pre pandemije, moći će da se zameni za dve ulaznice za predstave koje će biti prikazane na Beogradskoj letnjoj sceni – Pozorištu na Tašmajdanu – 9. jula Muzičko scensko delo ‘Svetlost’, u kome će nastupiti solisti Opere i Baleta Narodnog pozorišta i 10. jula predstava ‘Bela kafa’ Aleksandra Popovića, u režiji Milana Neškovića”, navodi se u saopštenju Narodnog pozorišta.

Ulaznice će moći da se iskoriste za predstave koje će biti na repertoaru u narednom periodu, a takođe će moći da se novčano refundiraju.

“Na otvorenoj letnjoj sceni u Subotici, 14. jula biće prikazana predstava ‘Balkanski špijun’ Dušana Kovačevića, u režiji Tanje Mandić Rigonat”, najavili su iz Narodnog pozorišta.

Beta

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

BiH odlučila da otvori granicu prema Srbiji

Sub maj 30 , 2020
BiH odlučila da otvori granicu prema Srbiji Zamenica predsedavajućeg Saveta ministara BiH i ministarka spoljnih poslova te zemlje Bisera Turković obavestila je, u telefonskom razgovoru s ministrom spoljnih poslova Srbije […]
Dačić: Najmanje pet zemalja će povući priznanje Kosova
%d bloggers like this: