Marin: Vuk Dršašković – profiter svih srpskih nesreća.

Marin: Vuk Dršašković – profiter svih srpskih nesreća.

Danko B. Marin: Bastiljanje mastiljanje

Bastilja, TV Bastilja je tu – a gde je on? (V deo)

,,Šlageter“ – Hansa Josta u kulturi i ,,Nož“ Vuka Draškovića kod Srba je isto…

Agent provokator, politikant Vuk Drašković je strano telo u kulturi Srba, jadni bestseler ,,Nož“ takođe!

Marin: Vuk Dršašković - profiter svih srpskih nesreća.
Piše: Danko B. Marin

Drama ,,Šlageter“ sadrži rečenicu, moto svih primitivaca sveta kojim pravdaju svoje rušilačke akcije, svoju višestruku inferiornost, neku civilizacijsku sramotu: ,,Kad čujem reč kultura…- odmah otkočim svoj brauning!“

Jedino te reči su ostale od ,,umetničkog&KULTNOG&KULTURNOG“ (NE)dela udvoričke literature. Ma, nisu ni one ostale(!), citiraju se po ličnom, inspirativnom osećaju menjajući ih uz uvek pogrešno navođenje autora.

Jostova literarna bljuvotina je nestala iz kulturnog života, vreme je pojelo manipulativni kič. Hvala Gospodu da nestaje i lukava šmira od trivijalnog Vukovog bestselera.

,,Nož“ je solidno odrađen za bestselerisanje. Namenski prijemčiv Vukov romančić se pojavio osamdesetih godina u vremenu kad se nije krila kriza titoizma – tad ulazimo u ,,stabilizaciju“ sistema koji se opasno ljulja. Vavilonska kula ,,Tita posle Tita“ preti da padom razori partijsku državu, samoupravnu ekonomiju, bratstvo-jedinstvo, SKJ (bivša KPJ se već raspala!), JNA, ONO i DSZ, ogromnu zaradu od prodaje oružja Trećem svetu, obaveštajne službe i njihove tajne… No, postoji još nešto, lična akcija vernika!

Fanatično zaslepljeni komunista, lukavi Drašković se javnosti SFRJ literarno prvo predstavio (1981) bljutavim udvoričkim smećem ,,Ja, malograđanin“ – tu je krunisao svoje samoupravno socijalističko stvaralaštvo novinara NIN-a i agencije TANJUG, dokazao političku pravolinijašku komunističku podobnost. Knjižuljak od sto i nešto strana ima manir ,,šezdeset osme“- maoistička patetična kuknjava zbog nedovoljno levičarstva u levičarskoj državi.

Arlauče komunizma gladni vuk Vuk i posipa se pepelom što nije rigidnija komunjara, što kolektivno odosmo u diznilendaciju o čvrsta ruko islednička, o okrepljujuća reči komesarska, izgleda da mi komunisti propadamo? Nestaje politička podobnost, ode nam dogovorna ekonomija, gde ću ovčurage klati i masno ždrati?

,,Tamni vilajet“ je divna narodna pričica, podsećanje…

Stiže ekipa u tamni vilajet i iz mraka se čuje: ,,Ko ovoga kamenja ponese kajaće se, a ko ne ponese kajaće se!“ Sve vezano i za ,,Ja, malograđanin“ što ću kasnije… ,,Kad se vrate iz tame na svijet, a to ono sve bilo DRAGO KAMENJE: onda oni koji nijesu ponijeli stanu se kajti što nijesu, a oni što su ponijeli, što nijesu više“- vedro se završava pričica.

Moja novosadska ekipa i ja imali smo ironijski otklon prema SFRJ političarenju tih 80-tih izražen u ,,osnivanju“ PPP: Partije punoletnih pionira.

Kao deca u prvom razredu osnovne škole dali smo SVI, SVI, SVI časnu pionirsku zakletvu Titu, od te komunarije ne odstupismo. Za mlađe čitaoce – Titovi pioniri su bili nešto poput Musolinijevih klinaca, balavih balila.

Marin: Vuk Dršašković - profiter svih srpskih nesreća.
Screenshot

Totalitarizam je imao regularnu, poželjnu zloupotrebu dece u političke svrhe kojom su se roditelji ponosili, a država uživala u ispiranju detinjih mozgova militarizmom. ,,Balilla“ je bila organizacija dece uzrasta od 8 do 14 mlađanih godinica, mi Titovi pioniri smo na (lažni datum – slagale komunjare) rođendan Vuka Draškovića i Dan Republike, čuveni Jajce AVNOJ 29. novembar davali svečanu pionirsku zakletvu. Stavljali su nam kape titovke na glave, vezivali crvene marame oko vrata što je bio jasan čin da postajemo zombiji titoizma. Zakleti budući kuriri i bombaši naoružanog naroda ONO i DSZ novopartizanije. Teško našim neprijateljima kad zaratimo sa NATO, još pre protiv komunjarskog Varšavskog pakta.

Kruni se SFRJ komunizam, moja NS punoletna pionirska ekipa ugroženo socijalističko samoupravljanje brani ,,ilegalnom“ PPP. Imali smo nešto poput revolucije koja neprekidno teče, akciju koja nikad ne staje. Kupovali smo komunske knjige po knjižarama. Ko nas je zvao na rođus prvo je gledao mesto za kilograme knjiga. Čitaljke za sedaljke, posle se na njih sedne i milina.

A knjige(?) – bili su to razni doktorati doktora nauka samoupravnog socijalizma, ONO i DSZ, sabrana dela nepismenih revolucionara, kongresi, crnogorske vukojebine u NOR-u, VII NOP udarna brigada Donjih Pripizdina pobjeđuje Hitlera,… I tako stigosmo do DRAGOG KAMENA tamnog vilajeta ,,Ja, malograđanin“ Vuka Draškovića!

Marin: Vuk Dršašković - profiter svih srpskih nesreća.

Drugarice i drugovi, dame i gospodo, Gospode, zaista me srce boli što jedini primerak te Vukove zakletve mrtvom Titu i umirućem Savezu komunista Jugoslavije nekom poklonismo posle dužeg smehotresa! Smejali smo se autističnoj lujki od ,,književnika“ V. Draškoviću. Kasnije žalost bi ogromna, jer ne fotokopirasmo primerak. Da smo i nekoliko komada imali, bili bi pokloni! Zahvaljujući knjižuljku ,,Ja, malograđanin“ ,,kralja trgova“ gledali smo kasnije uz solidnu distancu ali prisutni na njegovim mitinzima.

Zato i danas bivši bestseler ,,Nož“ treba čitati uz poznavanje prvenca ortodoksne zaklete komunjare V.D. Mora se Vukov literarni rep meriti od literarnog početka.

Protopočetak?

Hvala mom ocu Budimiru zbog obilja štampe, čitao sam Draškovićeve srbomrzačke tekstove i tokom sedamdesetih u časopisima. Smeh i samo smeh sam imao za srbomrze pomenutog ,,vuka“ dvorske pudlice Belog dvora, Vuka ali on je i ,,Vuk“ pravog imena: Vukašin!

Evo nas u 2020. godini, pre njenog početka jasno uvidesmo ,,misaoni“ razvoj mahnitog skribomana. Razvio se od intelektualne amebe do intelektualne amebe. Stari dresirani komunac psić Vuk se vratio veličanju JugoslAaAAvije (ne JugoslOoOOvije!), pojačao je FANATIČNU NATO dozu titoističkog atlantizma, ponovo ne krije prezir prema pravoslavlju Srba, ne odstupa od deetatizacije zacrtane SKJ ideologijom, a granice (?) – rođen u banatskoj Međi na međi sa Rumunijom traži ukidanje međa?!

Lažni mesijanski put u komunizam zamenio je putem u mesijansku EU koja nas otvoreno prezire i još OTVORENIJE NE ŽELI. Razmotriće pitanje našeg članstva 2030. godine.

Zakletva Kosovom? Sramota je i SPOmenuti količinu tekstova i intervjua u kojima se Vukašin Drašković bori protiv Kosova i Metohije u Srbiji.

Da, posle dugog niza žalosnih godina uvidesmo da taj ,,Vuk“ i vuk nije zlu antisrpsku ćud promenio i zašto bi?

Mastiljavi lukavi služitelj Lukavom veoma lukavo na nesreći Srba profitira.

Bolan je on, UMObolan – KONTRAFOBIJA spada u zaista problematične neuroze, lažni Vuk je njena teška žrtva kad glumi Srbina!

,,Kontrafobija je uronjavanje upravo u ono čega se čovek najviše plaši“ – A.Dž.

Dovoljno bistrima za precizno definisanje boljke bolnog ,,Srbina“ iz Saveza komunista Jugoslavije, pacovčine iz rupe, kabineta Mike Špiljka, agenta… Zvezda komunjarizma se tih 80-tih posle crvenokmerske knjižuljice ,,Ja, malograđanin“ ufurava u kontrafobiju i postaje ljuta Srbenda. Glumi četnikustvujušćeg bradat kao drug Marks, srPuje kontrafob sav neurotski drvenast u tuđoj koži.

Uzima on opšta mesta nesreće Srba i stvara ,,Nož“ pogađajući bestselersku nit, ulazi u neurotski oklop krize, haos totalitarnog sistema u raspadu.

Predosećao se rastur SFRJ, odavno je najavljen na Zapadu razmatranjima o kraju Tita posle Tita. Uvežbavani su raspleti na NATO vojnim vežbama.

Poplašeni Drašković je znao da se bliži gašenje zapaljivim gasom revolucionarnih vatri, neumitno stiže smrt domaćoj (MALOGRAĐANSKOJ) levici ali i najstrašnije od svega: KRAJ njemu LEVIČARU! Hitno ulazi u predmet lične mržnje u ulogu Srbina!

Kreće literarno histerisanje, mastiljanjem da se zametne tragični komunjarski trag.

Bio je Drašković elitni stub Titovog režima.

Ratovi po belom svetu i izvoz oružja su nas držali u ,,blagostanju“ – bio je rat Titov posao, hleb naš krvavi nasušni! SFRJ je bila i sigurna kuća za mnoge teroriste, čak i broj jedan svetskog ubicu Iliča Ramireza Sančeza poznatog po nadimku Šakal, ratnog imena Karlos. Nemački RAF (Rote Armee Fraktion) bio je zaštićen u Zagrebu… PER ASPERA AD ASTRA – u Ćukovom ćuketanju preko omrznutih Srba do deifikovanog disidenta SFRJ, priznatog na BOGATIM zapadnim stranama.

Kreće mastiljanje zbog politikantstva, ide i napadna odbrani teksta profesora fonetike i fonologije prof. dr Dragoljuba Petrovića. ,,Pomirimo prijatelje, neprijatelji su smireni“- van struke napisan tekst profesora Petrovića vodi pravo u zatvor, Ćuka u prve redove za slikanje u Klubu književnika (potpisah i ja ali se nisam slikao!).

Menja se dlaka za javnost, bio je ćukator i vatreni maoista šezdesetosmaš ali i SDB kontrolisani (NE)čovek Slavka Zečevića što Slavkova knjiga ,,Sećanja i kazivanja“ ne krije.

Marin: Vuk Dršašković - profiter svih srpskih nesreća.

,,Kozaračkim kolom“ – žrtvom na odar vernosti Titu i Partiji završava SDB Ćuk lomljavu studentske maoističke pobune!

Njegove levičarske sedamdesete imaju ishod u ,,tvrdom“ nacionalnom antikomunizmu osamdesetih.

Devedesete su Vukašinova decenija napada na Slobodana Miloševća. LeleEeee, napadna decenija je krunisana Miloševićevim nagradama: snimljen film ,,Nož“ i ,,ćuknuti opozicionar“ Ćuk postaje nekakav potpredsednik u nekoj vladi omrznutog ,,Sadama“ Slobodana Miloševića.

Lošom računicom ćuknuti ćukator politički pada 2000. godine ali napada Đinđića čiji pad od metka kod Đinđićeve Demokratske stranke diže u politički vrh: napadača na Đinđića- Vuka Draškovića!?

Stiže i druga decenija 21. veka, žute lopine migriraše Vučiću. Žutare dobiše indulgenciju za bestijalno lopurdanje ždranjem SNSendviča. Mnogo je nenapisanih uzvičnika, još više upitnika…

Zle Vukove Bastilje – sve za hitno rušenje su obeležene Vukovim urlanjem, mastiljanjem-bastiljanjem da bi posle ludom glavom i bradom Vukašin učestvovao u građenju novih, gorih, bastiljskijih! Napadao je zbog cenzure RTS kao TV Bastilju, na žalost sad kad se javno lični Bujoševićev SNS servis bavi najbestijalnijim propagandisanjem Vuk je zadovoljan.

Cirkus, cirkus mašalah!

Uspešni bestseler tragični srpski ,,Nož“ napao je LIČNO autor dela nekim novim skribomanskim izbljuvkom. Pokušao kvaziknjiževnim usiljenim krojenjem neubedljive priče da prema Srbima plasira novo, najnovije bestselersko jostovsko šlageterisanje.

Sad SAD Vuk kad nanjuši Srbina, momentalno mastilja o ratnom zločincu.

,,Isusovi memoari“ prođoše nezapaženo, jer pobegulja od rata ponovo piše o ratu: kontrafobija ponovo u sedlu! On merodavan za rat? Van kruga dvojke bi usrao one bele pantalonice i kad se ne ratuje.

Poznati kontrafob ,,ratoborac“ nekad je služio za viceve.

On je ,,samoupravno“ izmislio jedan rat kad je rat bio SFRJ biznis. Nije odgovarao za gadaluk. TANJUG je znao kakav biser SKJ je prasac (krme?) Vuk Drašković. Manični dopisnik je prošao bez sankcija za izmaštani, apsolutno nepostojeći rat Mozambika i Rodezije u vremenu kad se za vic išlo u zatvor.

Nego, postoji ratna tema gde je negovani komunista mogao biti idealni insajder, pisac umetnik ali…

,,Na ovom mestu 1945. godine partizani su ubili i bacili u tri jame 25.000 Srba iz Šumadije. Niko od njih nije bio mlađi od sedam (7) godina i stariji od petnaest (15) godina“– izreče Vukašin, uvek ljudske krvi žedan vuk Vuk Drašković u govoru. Bedno je što pre ili posle tog govora na Miljevini nije napisao knjigu o Irodu i Irodovom ubijanju dece. Mogao je i kao komunista, jer izvršilac je bio Vlado (Titov) Šegrt pod čijom komandom slugeriše Draškovićev otac partizan Vidak.

Budimo trezveni. Sve nas je bitanga Vukašin-,,Vuk“ po navici ponižavao ,,senzacionalističkim“ laganjem poremećenika.

Povela se akcija za podizanje spomenika dečici žrtvama: nestaje SPOdoba Vukašin laprdara. Dijasporu je već solidno opljačkao, neće moći opet.

,,Dečji krstaški pohod“ – šlageterisanje Vukašina ,,Vuka“ Draškovića izaziva žestoke reakcije. Nemam nameru da komuniste branim od komunističkog zločina, tajni nema. Solidno upoznati su pisali o Miljevini i zločinu. Žrtava je nešto manje od 20.000. Ubijeni su vojnici JVuO, civili i deca – naravno ne, kao što pomahnitali Vukašin laprda. Kosti su nađene, ne pripadaju sve kosti deci pionirskog uzrasta: psihopatski laže Vukašin? Da! Utrenirani agent provokator SDB, zna zašto – paklena Bastilja je lično on!

Bedna mastiljara-bastiljara, opaki provokator najpre svoj opus cenzuriše.

Kozaračko kolo zbog razbijanja studentskih demonstracija ’68-me neka prizna da je igrao za Slavka Zečevića šefa SDB Srbije plaćen De-Be parama. Zašto ne štampa svoje komunističko veleumlje iz sedamdesetih?

Istorija jugoslovenskog novinarstva sedamdesetih prošlog veka zabeležila je ostrašćeno levo Draškovićevo mastiljanje-bastiljanje, ono je tuklo kao elitna udarna pesnica komunista: zašto se ne bi danas tome SMEJALI?

Autistično jeste ali ima vrednost (zlo)duha vremena, ima obezbeđeno SFRJ tržište.

,,Ja, malograđanin“ iz osamdesetih se NE pojavljuje u izabranim delima V. D. Čak je pred kraj 2019.g. na YOU TUBE izbačeno čitanje prve Draškovićeve knjige. Malograđenski sujetno ili Zečevićev agent opet krije trag?

Dakle, nametnuta je cenzura svetskoj mreži YOU TUBE ali zakinuti smo cenzurom svi mi ljubitlji knjiga, zaslužujemo kompetan utisak o delu pisca.

Marin: Vuk Dršašković – profiter svih srpskih nesreća.

,,Knjigu piše žura Vukašine“- beleži naša epika o ZLOM ŽURAVOM Vukašinu. Guslar ismeva zlog žuru i posle smrti boljeg od njega. Lukavi kralj Vukašin je jadan u odelu junaka Momčila. Naša SPOdoba kralj trgova još je bedniji dok srbuje: srPuje&čekićuje! Srpstvo još nije ubijeno kako bi taj mastiljarski žura ,,junak“ hteo.

Bivši ,,kralj trgova“ je odjurio kod neomiljenog Mila na Osmi kongres DPS, na poklonjenje državi Bastilji i njenom apodiktičnom kriminalcu diktatoru Milu Džukeli Džukelanoviću da jostovski šlageterišu, pucaju iz svih oružja na reč Srbin. Sve je kao nekad ubastiljano. Milogorska Bastilja (banana)država antisrpski je ustrojena od proverenog SKJ partijca Mila Đukanovića. Jedini je kanditat partije za šefa partije (sam sebe i predložio), a od građana diktator decenijama pravi parije, od njihove bedinje – sebi pare…

Ma, nešto je i gore, tu je ostrašćeni rat protiv SPC!

Kumrovečki komunjarski CG kumek, kum državne mafije Džukelanović slično Pavelićevom pokušaju stvaranja Hrvatske pravoslavne crkve bi da uništi pravoslavlje u Sparti Srba.

Aplaudira mu lažni Vuk, lažni vuk, ufrćkana pudlica Vukašin Drašković. Čankoliz čanka punog srpske krvi (opss, bio i ćopavi drug Čanak tamo!) da ne kuva u Crnoj Gori neki rat? Satanin je taj komunac internacionalista, SPO građanista, četnik, neoliberal, Srbin na komandu, večiti opozicionar – večiti učesnik svih vlasti koje kao Bastilju osuđuje.

Svako zlo je moguće. Vreme je da se zaustavi hijenski *maroder (,,maroder“- vojnik koji zaostaje iza svoje jedinice pa krišom ide u krađu i pljačkanje; vojnik koji pljačka poginule i ranjene vojnike; FIG. hulja, nitkov) profiter svih srpskih nesreća.

Bastilja – zatvor odavno je za ,,Vuka“, ne zbog silnih ideologija koje manično menja kao drOlja gaće. Ne zbog bezvrednih skribomanskih polucija, nego zbog veza sa kriminalom i kriminalcima svih boja i partija tokom dugog niza politikantskih godina. Njegovo zaludno more mastila ne može pokriti ono što pošteNJAČINA godinama njakanjem (vuk koji njače) krije, a POŠTEN sudski proces oslobođene Srbije mora da otkrije.

,,Sitne knjige“ se i o KRUPNOM šlageterskom maroderu pišu. Kad-tad pašće i Vukašin Bastilja Drašković. Propao mu je pokušaj da knjigom ,,Via Romana“ postane Ivo Andrić ali zatvor za kreativno razmišljanje, dejstvovanje mastiljanjem-bastiljanjem zakonski omogućiti lupežu i možda ubastiljan uspe?

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu - a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković?
Razvukao Vukašina: Danko B. Marin

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu – a gde je on

Vuk Drašković, najglasniji lopov srpskog dragocenog vremena (1. i 2. deo)

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu – a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković? (3. deo)

Danko B. Marin: Vukašin Drašković i ženamužutata mu Danica (4 deo)

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Koliko će nas zaista koštati Moravski koridor

Pon dec 16 , 2019
Koliko će nas zaista koštati Moravski koridor Moravski koridor od Pojata do Preljine će koštati 745 miliona evra plus 20% za „nepredviđene troškove” što znači da će koštati 900, odnosno […]
%d bloggers like this: