Prvi ”singl brak”-Italijan oženio samog sebe!

Foto: Pixabay

Jedan 40-godišnji Italijan, iz mesta Sant’Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe.

Nelo Ruđero rekao je sebi „da“ na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a Nelo je poručio i da misli da nikada neće voleti nikoga drugog više nego sebe.

„Šta više, voleti samog sebe je najlepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću: samo tako se može postići unutrašnji mir“, kazao je mladoženja.

Venčanje je prenosio tv šou „Šef proslava“, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera. „Pre svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, hteo sam da ih uverim da se osećam dobro ovako“, kazao je.

Rekao je i da su njegovi roditelji „svadbu“ odlično prihvatili, prenela je Republika.

Mladoženja je stigao na venčanje na belom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan – umesto toga našli su se na ovom neobičnom venčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten. „Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su singl i u 40-tim godinama života. Hteo sam da pošaljem poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se venčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku“, kazao je Nelo.

Izvor: N1

Novinar

Vaš komentar

Next Post

ŠOK NAJAVA: Hrvatska spremna da plati kauciju za Tačija i ostale teroriste OVK

Pon maj 3 , 2021
Foto: Printskrin/ilustracija DRŽAVNI službenik Hrvatske Ermina LJekaj Prljaskaj izjavila je da je Hrvatska podržava tzv. Kosovo i da je raspoložena da obezbedi kauciju za Hašima Tačija i druge haške pritvorenike, […]
%d bloggers like this: