Ilić: U Srbiji su uvedena nova božanstva, Brnabić koja bezgrešnim začećem pravi decu i Vučić koji pušta kišu

1

Ilić: U Srbiji su uvedena nova božanstva, Brnabić koja bezgrešnim začećem pravi decu i Vučić koji pušta kišu

Intervju sa predsednikom Nove Srbije Velimirom Ilićem (3.)

“U Srbiji je na delu potpuno razbijanje jednog sistema, jedne države”, ističe u intervjuu za portal Novinar.rs predsednik Nove Srbije Velimir ilić i nastavlja.

– “To se razbijanje pokriva i štiti raznim mehanizmima vlasti, pa ljude koji su toga svesni i koji to uviđaju i pokušavaju na neki način da spreče, proteruju iz vlade ili oni sami napuštaju funkcije koje obavljaju, jer ne žele da učestvuju u tom zločinu,” kaže Ilić.

– “Vi sad u Vladi Srbije nemate ni jednog inženjera. Imate ministra Popovića koji je zadužen za inovacione tehnologije koji izađe i kaže kako su u svetu svi zgranuti, oduševljeni, frapirani koliko mi imamo kvalitetnih inženjera… Mi ih imamo al’ ih nemamo tamo gde treba da budu; u preduzećima i u Vladi Srbje. Ovakvom politikom ih samo jurimo i šaljemo napolje da podižu tuđe države a ne da rade kod nas i doprinose svojim znanjem i svojom stručnošću ovoj zemlji. Mi ono najbolje što imamo – a to je kadar, mi ga dajemo napolje u bescenje. Ovde smo razvili jedan veliki biznis a to je prodaja kvalitetne, stručne i jeftine radne snage.

Kvalitetni ljudi, majstori, stručnjaci, pravnici, ekonomisti, kulturni radnici, novinari, profesori su u Srbiji ugroženi i progonjeni ako ne pristaju da učestvuju u ovom ludilu koje je kreirao Vučić. Ili su se demoralisali i ućutali ili beže van zemlje a na površinu su isplivale ulizice, moralne nakaze, polupismeni i zadrti poslušnici režima, i oni vedre i oblače i upravljaju sudbinama i životima ljudi.

Mi sve dublje, iz jedne nacionalne krize zapadamo u strašnu nacionalnu katastrofu

Imate onu budalu u Opovu koja se hvali kako Opovo nije nastradalo od poplava jer je tamo preko 60 posto glasalo za Vučića, pa ih Bog zbog toga štiti!? Možete zamisliti taj mozak i to ludilo besrama i beščašća?!

E takvi su u Srbiji uveli novu religiju u kojoj su glavna božanstva Aleksandar Vučić koji pušta kišu i Ana Brnabić koja pravi dete bezgrešnim začećem!” napominje predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

Ilić: U Srbiji su uvedena nova božanstva, Brnabić koja bezgrešnim začećem pravi decu i Vučić koji pušta kišu
Ilić: U Srbiji su uvedena nova božanstva, Brnabić koja bezgrešnim začećem pravi decu i Vučić koji pušta kišu
Foto: Nova Srbija

– “Narod sve to guta”, nastavlja Ilić, “jer je pritisnut i zaplašen sa svih strana. I stalno ga plaše ratom preko svojih gebelsovskih medija, tako da običan narod kaže; bolje nek vlada ko hoće, samo da ne bude rata. Samo znajte, ja sam siguran i tom ćutanju i trpljenju i strahu uskoro dolazi kraj. E onda će uslediti naplata za sve strahove, laži, pritiske, gladovanja i poniženja koje ovaj narod trpi!”

– “Evropska unija nas zamajava i zabavlja nekim poglavljima dok nam uzima jeftinu radnu snagu, uvozi prljavu tehnologiju, uzima tržište, najbolje lokacije, najbolju zemlju, razara našu privredu… i mi sve dublje, iz jedne nacionalne krize zapadamo u strašnu nacionalnu katastrofu“, ističe Ilić.

– “Srbija ostaje bez radnika, ostaje bez ljudi. Srbija se prazni, deca se ne rađaju, a nije ni čudo kad četiri žene koje su zadužene da vode računa o opstanku, natalitetu, o rodnoj ravnopravnosti, o rađanju i podsticanju rađanja su Slavica Đukić-Dejanović, Zorana Mihajlović, Ana Brnabić i Maja Gojković. E pa te četiri žene imaju sve zajedno dva deteta od kojih oba žive van Srbije, jedno u Portugaliji, drugo u Dohi. I šta one znaju o porodičnim problemima, o samohranim majkama, o samohranim očevima, o tome kako je kad nemaš detetu da daš za užinu, da mu kupiš patike ili pošalješ na ekskurziju? Šta one znaju o tome kako je kad ne ručaš ili ne večeraš da bi ti dete imalo šta da jede. Šta o tome znaju te samožive, nadobudne, drčne i pokvarene spodobe koje od politike žive celog života. Zbog takvih satrapa se Srbija prazni a dečiji plač se sve manje i manje čuje.”

Palma je držao ringišpile i šatore sa pevaljkama po vašarima, pa sam siguran da će im vašarske šatre biti zajednička budućnost, naravno, kad najpre odleže tamo gde treba i vrate državi ono što duguju

Ilić: U Srbiji su uvedena nova božanstva, Brnabić koja bezgrešnim začećem pravi decu i Vučić koji pušta kišu
Foto: Nova Srbija

– “O spoljnoj politici ćemo detaljnije pričati narednih dana, sad samo da napomenem da mi spoljnu politiku nemamo. Imamo Ivicu Dačića koji je ubedio sebe da mnogo lepo peva, pošto je rođen u Žitorađi i druži se sa Cecom, pa zasmejava strance svojim urlanjem i majmunisanjem. To što ih zasmejava i pravi od sebe budalu to je njegova privatna stvar, problem je što bruka Srbiju gde god se pojavi. Kad god se čujem sa nekim od prijatelja, bivših i sadašnjih stranih diplomata, ja crvenim zbog tog neiživljenog pubertetlije od 55 godina. Zato nemoj da se čudimo kad je takvom ministru inostranih poslova za dovođenje stranih investitora zadužen jedan Palma, koji se neprestano time hvali. Oni su stvarno idealna kombinacija al’ ne za diplomatiju, Palma je držao ringišpile i šatore sa pevaljkama po vašarima, pa sam siguran da će im vašarske šatre biti zajednička budućnost, naravno, kad najpre odleže tamo gde treba i vrate državi ono što duguju”, kaže.

– “Sve ove ljude što pominjem, pominjem ih jer oni predstavljaju ovu državu i kad dođu stranci i vide s kim imaju posla, oni shvate da je Srbija jedna razgrađena avlija u kojoj svako može da uđe i izađe kad hoće, odakle god naiđeš možeš da svratiš i da uzmeš šta ti treba ili da izbaciš šta ti ne treba.

E tu odgrađenu avliju moramo što pre ograditi i svesti račune šta je ko odatle uzeo.

Nastaviće se…

Nastavak intervjua u kome predsednik Nove Srbije Velimir Ilić priča o potkupljenim sindikatima, stranim investitorima, prodaji poljoprivrednog zemljišta strancima, vlada li Vučić Srbijom ili neko vlada Vučićem, nesposobnoj vlasti, podobnoj opoziciji, Kosovu i Metohiji, Slobodanu Miloševiću, ponovnoj industrijalizaciji Srbije, kako raskinuti međunarodne ugovore koji su štetni po Srbiju, ko organizuje raznorazne  proteste u Srbiji i još mnogo toga čitajte na sajtu Novinar.rs  uskoro…

Pročitajte još:

Intervju sa predsednikom Nove Srbije Velimirom Ilićem (1.)

Velja Ilić: Moja je dužnost da pomirim četnike i partizane i pomognem mladima da osvoje slobodu i oslobode pravdu

Intervju sa predsednikom Nove Srbije Velimirom Ilićem (2.)

Ilić: Rekao sam Vučiću da se ne plaši, paziću ga k’o malo vode na dlanu kad padne s vlasti, dok ne vrati sve pokradeno

Urednik

One thought on “Ilić: U Srbiji su uvedena nova božanstva, Brnabić koja bezgrešnim začećem pravi decu i Vučić koji pušta kišu

  1. Сјајно је ово о трговини (интелектуалнем) робљем!Зна се кроз историју који су потчовечански ниво: трговци сваким робљем 🙁

Vaš komentar

Next Post

Ima li nastavka "Prijatelja"?

Ned jun 16 , 2019
Ima li nastavka “Prijatelja”? Kortni Koks je proslavila svoj 55. rođendan u društvu svojih prijateljica i koleginica iz serije “Pijatelji“ Lise Kudrou i Dženifer Aniston. Glumica je objavila fotografiju na […]
Ima li nastavka "Prijatelja"?
%d bloggers like this: