Vučić: Srbija će velikom sumom novca pomoći Albaniji

Vučić: Srbija će velikom sumom novca pomoći Albaniji

Screenshot/ N1

Vlada Srbije će u ponedeljak doneti odluku da značajnom, velikom sumom novca pomogne Albaniju, nakon razornog zemljotresa koji je nedavno pogodio tu zemlju, izjavio je danas u Tirani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Verujem da ćemo biti jedan od tri ili četiri najveća bilateralna donatora za postradale u Draču, Tumanu i drugim mestima u Albaniji“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Tirani, nakon sastanka sa premijerima Albanije i Severne Makedonije i predsednikom Crne Gore.

Vučić je ponovo izrazio saučešće svim porodicama nastradalih u zemljotresu koji je pogodio Albaniju, navodeći da je Srbija pomogla onoliko malo koliko je mogla, slanjem jedinica Sektora za vanredne situacije.
„Iskreno smo saosećali sa albanskim narodom i mislim da je većina ljudi u vašoj zemlji to mogla da oseti“, rekao je Vučić.
Vesti onlne, Sputnjik
POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Đilas: Vučić je lud; Malović: Ti si dobar i pošten sa 619 miliona evra, džukelo lopovska

ned dec 22 , 2019
Đilas: Vučić je lud; Malović: Ti si dobar i pošten sa 619 miliona evra, džukelo lopovska Beograd — Vladanka Malović šef informativne službe SNS, odgovorila je na optužbe Dragana Đilasa […]
Đilas: Vučić je lud; Malović: Ti si dobar i pošten sa 619 miliona evra, džukelo lopovska