Vacić preti da će bacati političke protivnike u Drinu i tamo podaviti!

Vacić preti da će bacati političke protivnike u Drinu i tamo podaviti!

Miša Vacić, lider Srpske desnice, poručio gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću da će kao Austrougari završiti u Drini, da se pakuje jer će biti proteran u zatvor, a potom dodao da će se u Šapcu napraviti zatvor kako bi Zelenović u njemu bio izložen i pljuvan svakog dana. Vacić je tokom svog govora spominjao i “izdajničke medije”, N1, Vreme, Danas i Blic.

Vacić preti da će bacati političke protivnike u Drinu i tamo podaviti!
Ilustracija

“E, pa Zelenoviću evo me u Šapcu, tvome Šapcu”, obratio se Vacić, udarajući rukama i flašom o sto, gradonačelniku Šapca u petak uveče na osnivanju odbora Srpske desnice u tom gradu, prenosi N1.

Podsećajući na učešće Šapčana u Prvom i Drugom svetskom ratu, Vacić je Zelenoviću poručio da će završiti kao i Austrougari – u Drini.

“Srušili smo Austrougarsko carstvo. Ovde u Šapcu su se skoncentrisale snage da im zadamo završni udarac, da ih gurnemo niz Cer u srpsku Drinu i podavimo. E tako ćemo i sa Zelenovićem i njegovim kriminalcima”, kazao je lider Srpske desnice.

Osvrćući se na svoj govor u Bujanovcu, kada je pretio proterivanjem lokalnog rukovodstva koje sarađuje s Albancima, Vacić je isto poručio i gradonačelniku Šapca.

“Zelenoviću, pakuj se, došao sam da te proteram sa Šapčanima u zatvor u Sremsku Mitrovicu… Ma, napravićemo u Šapcu zatvor jedan, da ga izložimo, da ga gledamo, da ga pljunom svaki dan za dan koji smo proveli pljaškajući nas. Iz svih gradova u kojima postoji Srpska desnica doćiće najzajebaniji ljudi da stanu iza nas, a vidim i vi ste zajebani, i da mu kažemo: ‘Dosta Zelenoviću, Šabac će da bude slobodan'”, zaključio je Vacić svoju poruku gradonačelniku.

Govoreći o pretećim porukama koje je poslao iz Bujanovca, Vacić je rekao da se zbog toga “digla frka po izdajničkim medijima”, a potom je od okupljenih zatražio da iznesu svoj stav o N1, na šta su oni odgovorili glasnim “ua”. Isti zahtev Vacić je ponovio i za dnevnike Danas i Blic, i nedeljnik Vreme.

Vacić preti da će bacati političke protivnike u Drinu i tamo podaviti!

Ove reči Zelenovića nisu uplašile, jer mu je, kaže, sve jasno.

Foto: BETA/OMS/ Grad Šabac, Screenshot

“Miša Vacić je Vučićev Šešelj koji “, kaže Zelenović,” i služi tome da plaši ljude. A zašto?”

“Pošto ovaj režim nema odgovore na pitanja zašto je ministar odbrane kupio stan od 250.000 evra, kako se otac ministra Stefanovića obogatio i za dve godine uvećao svoj profit 3.000 puta trgujući oružjem, kako je urušen ugled Beogradskog Univerziteta plagijatom Siniše Malog, ili ko je rušio u Savamali, pošto nema odgovore na ta pitanja – tome služi Miša Vacić – da dođe i da plaši ljude”, smatra Zelenović.

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Šeron Stoun ponovila scenu iz filma “Niske strasti” (VIDEO)

sub nov 9 , 2019
Šeron Stoun ponovila scenu iz filma “Niske strasti” (VIDEO) Scena iz kultnog filma “Niske strasti” u kojoj glumica Šeron Stoun, dok je ispituju policajci, zavodljivo prekršta noge, promenila joj je […]
Šeron Stoun ponovila scenu iz filma “Niske strasti” (VIDEO)

Klikom na reklamu donirate rad sajta Novinar.rs. Hvala.

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 15 seconds