Vacić preti proterivanjem Srba iz Bujanovca: Dovešćemo najzajebanije ljude da raselimo ove…

Vacić preti proterivanjem Srba iz Bujanovca: Dovešćemo najzajebanije ljude da raselimo ove…

Miša Vacić, lider Srpske desnice, zapretio je proterivanjem Srba koji učestvuju u lokalnoj vlasti u Bujanovcu, nazivajući ih navodnim Srbima, objavile su Južne vesti pozivajući se na portal Bujanovačke.

Ilustracija

Pretnje proterivanjem i uvrede predstavnicima Srba u lokalnim institucijama u Bujanovcu, Vacić je izneo u sredu na osnivačkoj skupštini lokalnog odbora stranke. Prema njegovoj oceni, najveći problem u Bujanovcu su “domaći izdajnici koji šuruju sa Šiptarima” i oni će, kako je rekao, “biti raseljeni zato što drugima uništavaju živote, ali i ako budu sputavali Srpsku desnicu”, prenose Južne vesti.

“Ako treba iz svih gradova gde postoji Srpska desnica dovešćemo najzajebanije ljude da raselimo ove koji vam uništavaju živote, ali prvo pokušajmo demokratski”, kazao je Vacić.

Vacić preti proterivanjem Srba iz Bujanovca: Dovešćemo najzajebanije ljude da raselimo ove…

On smatra da ne treba da postoje Srbi koji su spremni da idu protiv svoje države, tako što prave vlast sa separatistima.

“Doći će ljudi, ako treba blokiraćemo ceo grad protiv onih koji korupcijom uništavaju vaše mesto. Dolaziću ovde dok ih ne oteramo”, prenose Bujanovačke govor Miše Vacića.

On smatra da su ljudi u Bujanovcu uplašeni jer “vlada anti-ljudska opcija” i obećava da će lokalnim Srbima u vlasti “blokirati sve u životu” ukoliko dirnu bilo koga i pokušaju da sputaju rad Srpske desnice.

Uvrede Vacića posebno su se odnosile na Bogoljuba Tomića, direktora Duvanske indrustije Bujanovac, koga je nazvao takozvanim privrednikom, parazitom i jednim od onih koji su parazitirajući na leđima velikih društvenih preduzeća sada postali direktori tih preduzeća.

Vacić je rekao i da je Srpska desnica za dijalog sa lojalnim Albancima, koji poštuju Srbiju i da će njima uvek pružiti ruku.

Urednik Bujanovačkih Nikola Lazić kaže da je začuđen postupkom pojedinaca iz Bujanovca koji su pristupili Srpskoj desnici. Vacićev govor ocenjuje kao zapaljiv i opasan.

“Srbi i Albanci su komšije. A ovakve varnice mogu da dovedu do plamena. Sa druge strane veoma me raduju komentari Bujančana na društvenim mrežama, u kojima oni apsolutno osuđuju i ograđuju se od onoga što Vacić govori”, ističe Lazić i dodaje da se nada da će zbog ovoga reagovati nadležno tužilaštvo i policija.

Stranka Miše Vacića ranije je osnovala odbore u Lebanu, Bojniku i Medveđi, a Vranje je prvi grad u Srbiji gde oni i učestvuju u vlasti.

Izvor: N1

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Zašto aktivisti smetaju "stručnjacima" koji ćute zbog konformizma, netalasanja, platice, naučno-istraživačkog autizma, partijske direktive...

čet okt 24 , 2019
Zašto aktivisti smetaju “stručnjacima” koji ćute zbog konformizma, netalasanja, platice, naučno-istraživačkog autizma, partijske direktive… AKTIVISTI AVANTURISTI! Ne znam da li zbog devojčice Grete koja je ljuta zbog uništavanja prirode ili […]