Radulović ponovo na čelu DJB: Plan vlade je da našu decu koja napuštaju zemlju zameni sa migrantima

Radulović ponovo na čelu DJB: Plan vlade je da našu decu koja napuštaju zemlju zameni sa migrantima

Dosta je bilo je na Skupštini u Sava centru izabrao novo rukovodstvo, a na čelo pokreta vratio se Saša Radulović kao predsednik, saopštio je DJB. Za njegovu zamenicu izabrana je Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić.

Radulović ponovo na čelu DJB: Plan vlade je da našu decu koja napuštaju zemlju zameni sa migrantima
Screenshot

Skupštinu je otvorila aktuelna predsednica Branka Stamenković koja je istakla da je svoj mandat provela radeći na stabilizaciji stranke i ubeđivanju Saše Radulovića da se vrati na njeno čelo.

“Svidelo se to nama ili ne, sve stranke u Srbiji su liderske i birači se identifikuju sa jakim liderima. DJB je srećan što ima jednog takvog lidera”, rekla je.

U svom obraćanju nakon izbora za predsednika DJB, Radulović je rekao da reč “neodgovornost” najbolje opisuje svaku vlast u Srbiji u poslednjnih 30 godina “jer je za to vreme čitava država opljačkana, a ispada da za to niko nije kriv jer svaka nova vlast štiti onu prethodnu i nastavlja da radi isto”.

Radulović je takođe istakao da je Srbija danas u izuzetno ozbiljnoj situaciji, da je postala kolonija i da joj preti nestanak.

“Kvalifikovana radna snaga nam odlazi u Nemačku, a nekvalifikovana mota kablove u nemačkim kompanijama kojima neodgovorna vlast plaća subvencije od 10.000 evra po radnom mestu”, kazao je.

Istakao je da je “Vučić potvrdio krajem prošle godine da je plan vlade da našu decu koja napuštaju zemlju zameni sa migrantima” i da očekuje da će se već 2030. godine broj naše dece koja napušta zemlju izjednačiti sa brojem migranata koji dolaze u Srbiju.

Radulović ponovo na čelu DJB: Plan vlade je da našu decu koja napuštaju zemlju zameni sa migrantima

Osvrćući se na šestogodišnje političko zaveštanje DJB, Radulović je rekao: “DJB je rešenje. DJB je treća opcija. Mi smo underground, oni čiju snagu uvek potcenjuju. Mi smo buntovnici s razlogom. Mi smo anti-establišment. DJB u politiku u Srbiji donosi odgovornost. Iskustvo nas je naučilo da ne verujemo ni bivšoj ni sadašnjoj vlasti. Mi smo građani kojima se patriotizam podrazumeva. Кosmopolite koje najviše vole svoju zemlju. Ljudi koji žive od svog rada i bore se protiv svih parazita koji žive na grbači drugih. DJB je državotvorna suverenistička opcija. Nismo ni levo ni desno. Mi smo većina.”

Nakon izbora novog rukovodstva, DJB nastavlja svoju “bespoštednu i beskompromisnu borbu za Srbiju u kojoj se lepo i rado živi”, navodi se u saopštenju.

Izvor: N1

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Vučić: Nema poluslobode, polunezavisnosti i polusamostalnosti; Medvedev: Oslobođenje Beograda svi zajedno slavimo

Sub okt 19 , 2019
Vučić: Nema poluslobode, polunezavisnosti i polusamostalnosti; Medvedev: Oslobođenje Beograda svi zajedno slavimo Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija neće dati svoju slobodu, neće se odreći svojih nacionalnih interesa […]
%d bloggers like this: