Vučić: Veoma sam zadovoljan razgovorom sa liderima Dveri i Dosta je bilo

Vučić: Lideri Dveri i Dosta je bilo spremni za razgovor, platforme SSP i SDS smešne

Aleksandar Vučić izjavio je, povodom početka međustranačkog dijaloga, da će uraditi sve što je dobro za zemlju.

Printscreen

On je dodao da je druga stvar da li će to nekima biti dovoljno ili će tražiti razlog da na izborima ne učestvuju, jer znaju da ne mogu da dobiju poverenje naroda.

“Da ispunjavam nečije želje ne pada mi na pamet. Ali da radimo zajednički na nečemu što je dobro, pravično i što je suštinski demokratski, hoćemo”, rekao je Vučić u prazničnom intervjuu za “Blic”, odgovarajući na pitanje da li je spreman da ispuni ušlove koje su iznele opozicione stranke.

Vučić je naveo da je načelno veoma zadovoljan prvim sastankom sa predstavnicima opozicije, da postoje određena različita viđenja, ali i dobra volja da jedni druge saslušaju, a veruje, i razumeju.

“Mislim da zajednički možemo mnogo toga dobrog i važnog da uradimo za našu zemlju”, rekao je Vučić i ukazao da je značajno da se dođe do što je moguće više stvari oko kojih je moguće postići saglasnost.

On je istakao da je to važno za demokratiju i za politički sistem i da je dobro da pravila koja budu ustanovljena u budućnosti važe i za SNS kada jednom bude u opoziciji, ali i za neke iz opozicije kada budu na vlasti.

Na pitanje da li je na sastanku bila moguća komunikacija sa liderima Dosta je bilo i Dveri, stranaka koje su bojkotovale prošle izbore, Vučić je odgovorio da su oni bili spremni za racionalan, civilizovan razgovor i ocenio da je atmosfera bila dobra.

Govoreći o platformama koje su prethodno objavile stranke oko  SSP i SDS, Vučić je rekao da se slatko smejao, a na pitanje šta mu je smešno odgovorio – “Sve. Da oni prave i uređuju 15 minuta Dnevnika, pa to nije bilo ni devedesete godine. Koliko god da je billo ludila, takvog nije bilo.”

On je ukazao i da im smeta ime Aleksandar Vučić u kampanji, a da je njihova lista bila “Boris Tadić – Za evropsku Srbiju” i da je tada bilo sve u redu.

Vučić je takođe ukazao da oni imaju emisije, o čemu je opozicija nekad mogla da sanja.

B92

NE PROPUSTITE

Đorđević: Da ustanu Karađorđe i Miloš, ne bi se Vučić nanosio glave

POSLEDNJE OBJAVLJENO

novinarmm

Vaš komentar

Next Post

Prvi ''singl brak''-Italijan oženio samog sebe!

Pon maj 3 , 2021
Foto: Pixabay Jedan 40-godišnji Italijan, iz mesta Sant’Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe. Nelo Ruđero rekao je sebi „da“ […]
%d bloggers like this: