Palma: Opozicija će krampovima da nasrne na izgrađene autoputeve, zgrade, kliničke centre, škole, vrtiće, helihoptere, avione…

Palma: Opozicija će krampovima da nasrne na izgrađene autoputeve, zgrade, kliničke centre, škole, vrtiće, helihoptere, avione…

Da li je simbol delu opozicije u Srbiji i stranim plaćenicima puška uperena u predsednika države i meta iscrtana na predsedniku Srbije.

Foto: Savez za Srbiju, Screenshot

Da li je to njihova poruka stranim investitorima i da li će to biti njihov izveštaj o radu i plan rada za naredni period, upitao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković u današnjem saopštenju. Po njegovoj oceni, „ono što se desilo ispred Skupštine Srbije je dvostruko skrnavljenje, i zastave i državnog parlamenta“.

„Srpska zastava služi za ponos svim našim građanima.Deo opozicije u Srbiji je pokazao, upotrebom državne zastave u rušilački pohod na Skupštinu Srbije, da ne poštuje ni državu, ni građane, ni institucije, već samo svoje strane nalogodavce, koji od pojedinaca u njihovim redovima traže da izazovu nerede u Srbiji“, naveo je Marković u pisanoj izjavi.

On je zaključio da „sada možemo očekivati da taj deo opozicije u Srbiji krampovima nasrne na izgrađene autoputeve, zgrade, kliničke centre, škole, vrtiće …, pa će možda da pokušaju i da ‘jurišaju’ na helihoptere, avione i ostala oruđa i oružja Vojske i policije Srbije, na sve što je za ponos naše države“.

Marković ocenjuje da „nalogodavcima dela opzicije u Srbiji ne odgovara stabilna i politički i ekonomski sigurna Srbija kakva je danas“. „To je pokušaj da se od Srbije napravi Venecuela ili Bolivija. Takav scenario u Srbiji neće proći, jer građani Srbije će svoje predstavnike, kao i do sada, birati na izborima, a ne u stranim kabinetima“, zaključio je Marković.

Fonet

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Potonuo američki ratni brod u zapadnom Atlantiku (FOTO, VIDEO)

Ned dec 8 , 2019
Brod je potonuo tokom raspoređivanja u području odgovornosti Južne komande. Južna komanda mornaričkih snaga SAD potvrdila je da je ratni brod  “USS Detroit” potonuo u zapadnom Atlantiku. Brod je potonuo […]