Jamajka nije priznala nezavisnost Kosova

Jamajka nije priznala nezavisnost Kosova

Jamajka nije priznala nezavisnost Kosova

Kamina Džonson Smit, ministarka spoljnih poslova Jamajke demantovala navode Hašima Tačija da je ta država priznala nezavisnost Kosova

KINGSTON  – Ministarka spoljnih poslova Jamajke Kamina Džonson Smit demantovala je na svom Tviter nalogu navode Hašima Tačija da je ta država priznala nezavisnost Kosova.

Džonson Smit je retvitovala Tačijevu objavu na Tviteru, uz komentar da „Jamajka ne prepoznaje Kosovo kao nezavisnu državu”.

Jamajka nije priznala nezavisnost Kosova

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači juče je objavio u poruci na Tviter nalogu da je Jamajka priznala tzv. Kosovo, prenosi Tanjug.

„Upravo sam obavešten od našeg ambasadora Vljore Čitaku da je Jamajka priznala Kosovo kao suvereno i nezavisno. To je rezultat napornog rada i lobiranja od nekoliko godina, uključujući rad Eliota Engela. Hvala vam, dragi prijatelji iz Kingstona”, napisao je Tači.

Prodaje se sajt Novinar.rs!

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Šešelju se raspada stranka "zbog pohlepe vrha radikala"

Pet feb 21 , 2020
Šešelju se raspada stranka “zbog pohlepe vrha radikala” Beograd — Lideru radikala Vojislavu Šešelju osipa se stranka. U Srpskoj radikalnoj stranci su podneli ostavke na sve partijske funkcije i dugogodišnji […]
%d bloggers like this: