DSS dobio 500.000 evra od Vučića

DSS dobio 500.000 evra od Vučića

Demokratska stranka Srbije je dobila 500 hiljada evra od Aleksandra Vučića za promociju novog pokreta METLA 2020.

Ilustracija

Miloš Jovanović predsednik DSS-a nastavlja sa kampanjom da njegova stranka po svaku cenu izađe na predstojeće republičke izbore, kako bi dao politički legitimitet Aleksandru Vučiću.

Na inicijativu Demokratske stranke Srbije osnovan je Pokret “Metla 2020”, sa ciljem, kako je rekao predsednik te stranke Miloš Jovanović, da okupi pojedince, organizacije i političke stranke koje će korenito da menjaju stvari u Srbiji, dok je u realnosti Miloš Jovanović čovek koji pomaže Aleksandru Vučiću da što lakše sprovede izdaju Kosova i Metohije, piše u tekstu objavljenom na portalu Politikon.

Saradnja Miloša Jovanovića i Aleksandra Vučića traje godinama i njegova uloga je identična kao i kod drugih lažnih opozicionara poput Šešelja, Šapića, Čanka, Čede Jovanovića…

DSS dobio 500.000 evra od Vučića

Po saznanjima iz krugova bliskih DSS-u za osnivanje pokreta “METLA” koji će nastupiti na izborima 2020. godine, DSS je dobio 500 000 evra.

Aleksandar Vučić mora dobiti legitimitet na izborima, nakon kojih će pokušati da sprovede izdaju Kosova i Metohije, koja mora biti sprovedena od legitimno izabrane vlasti.

Upravo zbog toga Miloš Jovanović i slični rade protiv bojkota izbora i pomažu Aleksandru Vučiću da dobije taj legitimitet.

Metla je potrebna, ali za Miloša Jovanovića i slične izdajnike koji pomažu izdaju Kosova, a kriju se iza maske nacionalista, zaključuje se u tekstu objavljenom na portalu Politikon.

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Parapolicija sa izvršiteljima izbacuje ljude na ulicu?

Pet nov 22 , 2019
Na Fejsbuk stranici Bora Konj objavljen je video snimak u kom izvršitelj, u pratnji policije i neindetifikovanih osoba koje pokušavaju da sakriju lice i ne žele da otkriju u kom […]
%d bloggers like this: