Đilas: Nećemo izneveriti Sporazum sa narodom bez obzira na posledice

Đilas: Nećemo izneveriti Sporazum sa narodom bez obzira na posledice

Dobro je da je međunarodna zajednica prepoznala šta se u Srbiji dešava, što se jasno vidi iz izveštaja Evropske komisije, ali i iz izjava stranih političara, izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

ostajemo privrženi ideji da u zemlji u kojoj nema slobode i demokratije, nema ni izbora
Foto. Stranka slobode i pravde

Kako je naveo Đilas, odluku opozicije da bojkotuje izbore, ukoliko se ne prihvate zahtevi opozicije i primene preporuke Stručnog tima protesta “1 od 5 miliona”, doneli su u dogovoru sa građanima i ona se ne može promeniti, prenosi Danas.

Đilas: Nećemo izneveriti Sporazum sa narodom bez obzira na posledice

„Poverenje koje su nam dali potpisujući Sporazum sa narodom nećemo izneveriti. Zato, bez obzira na posledice, ostajemo privrženi ideji da u zemlji u kojoj nema slobode i demokratije, nema ni izbora“, istakao je on.

Prema njegovim rečima, u borbi za osnovne demokratske, ali i evropske vrednosti očekuje podršku svih koji u te vrednosti veruju – „Ali to je pre svega naša borba i mi u njoj moramo sami da izvojujemo pobedu, kao i mnogo puta u našoj istoriji“.

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Ana Obradović: Kad sam seljančura i plebs a mogla sam biti ministarka, u najmanju ruku vojske Srbije

Pet avg 2 , 2019
Ana Obradović: Kad sam seljančura i plebs a mogla sam biti ministarka, u najmanju ruku vojske Srbije Plebs i elita Evo, po nekim standardima valjda bih trebala biti neka elita, […]
%d bloggers like this: