Dačić: Sramota je za srpsku opoziciju da je Boško Obradović njen najvidljiviji deo

Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se Srbija trudi da ne zaoštrava situaciju sa Crnom Gorom, ali da crnogorska strana odgovara oštro. On je, govoreči o opoziciji, rekao da se odigrava “mala borba unutar opozicionih stranaka”.

Dačić: Najmanje pet zemalja će povući priznanje Kosova
Foto: BETAPHOTO MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA SRBIJE Ognjen Stevanović

“Ja sam samo rekao da se plašim se da ne dođe do bratoubilačkog rata, što nikada nije bilo između Srba i Crnogoraca”, rekao je Dačić za televiziju Studio B.

On je rekao da Srbiju zanima pitanje položaja srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve, jer u Crnoj Gori živi najmanje 28 odsto Srba, ali da ih u državnim organima te zemlje ima četiri do pet odsto.

Govoreći o opoziciji, Dačić je rekao da niko ne zna zašto je predsednik Dveri Boško Obradović štrajkovao glađu i da se odigrava “mala borba unutar opozicionih stranaka”.

“Sramota za srpsku opoziciju da je Boško najvidljiviji deo opozicije. Ne mogu da zamislim da će sve te ljude da predvodi Boško”, rekao je Dačić.

FoNet

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Moskva optužila Vašington i Podgoricu za eskalaciju napetosti u Crnoj Gori

Čet maj 21 , 2020
Moskva optužila Vašington i Podgoricu za eskalaciju napetosti u Crnoj Gori Moskva je optužila Vašington i Podgoricu za “eskalaciju napetosti” oko Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Na redovnoj konferenciji […]
%d bloggers like this: