Mićunović: Vreme je da DS izađe iz Saveza za Srbiju

Mićunović: Vreme je da DS izađe iz Saveza za Srbiju

Mićunović: Vreme je da DS izađe iz Saveza za Srbiju
Screenshot

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je kako misli da je došao trenutak da ta stranka preispita ostanak u Savezu za Srbiju.

“O tome će se sigurno raspravljati na stranačkim organima. Ja sam, naravno, za to da demokrate izađu. Nisam bio ni za to da u Savez ulaze”, rekao je Mićunović za Večerenje novosti, od utorka, čija je izjava da je bojkot izbora bemislen izazvala reagovanje na tviteru lidera Dveri Boška Obradovića.

Mićunović je, za Politiku, podsetio da je njegov stav o izborima poznat tako da mu se čini da je reakcija Obradovića plan koji su verovatno napravile Dveri kako bi stvari isterale na čistac.

“Oni bukvalno žele da nateraju Demokratsku stranku i još neke članice Saveza za Srbiju na opredeljenje koje bi bilo u antievropskom duhu. Sada je pitanje kojem smeru će se dalje kretati savez. Ovo je za njega izazov”, rekao je Mićunović.

Mićunović je naveo da nikad nije Dveri uzimao za ozbiljno. “Ne zanima me to huliganstvo preko ‘Tvitera’. Ali zanima me kakav će biti odgovor demokratski orijentisanog dela Savez za Srbiju na ove izazove Dveri”, rekao je Mićunović.

N1

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Tramp o avioliniji Beograd - Priština: Još jedna pobeda SAD

Uto jan 21 , 2020
Tramp o avioliniji Beograd – Priština: Još jedna pobeda SAD Predsednik SAD Donald Tramp oglasio se na Tviteru povodom potpisivanja pisma o namerama Kosova i Srbije sa nemačkom aviokompanijom Lufthanza […]
Tramp: Ako me smenite, Amerika ide u građanski rat!
%d bloggers like this: