Dačić: Izdaću Vučića “malo morgen”

Dačić: Izdaću Vučića “malo morgen”

Beograd — Šefovi opozicije, kao i ljudi bliski liderima današnjeg SzS, tražili su od mene da izdam Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 2017, kaže Dačić.

Screenshot

Potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, lider SPS, rekao je za medije da mu nije bilo teško da odgovori negativno na takvu ponudu.

“Kampanja je bila na početku, tek što su bili raspisani predsednički izbori, a telefon nije prestajao da zvoni. Nema ko nije zvao i pokušao da me ubedi da okrenem leđa Vučiću”, kaže Dačić.

Kako dodaje, svi su hteli samo jednu stvar – da napusti Vučića u izbornoj kampanji i da ga ni on ni SPS ne podrže na izborima za predsednika Srbije. “To je bio sulud zahtev, jedan bedan pokušaj vrbovanja i prljava igra. Partija koju vodim je od 2012. u koaliciji sa Vučićevom strankom. Prošli smo mnogo toga i pokazalo se da smo jedni drugima korektni partneri, da svaka strana poštuje sve što se dogovorimo”, ističe Dačić.

Dačić: Izdaću Vučića “malo morgen”

Upitan da li bi mu bilo lakše da sarađuje sa nekim drugim, umesto sa Vučićem, on odgovara: “Nemoj niko da nas deli, radimo zajedno, borimo se za interese Srbije. Znam da bi mnogi ovde, ali i u inostranstvu želeli da vide raskol u vladajućoj koaliciji. Što bi Milošević rekao, to će biti malo morgen”.

Screenshot, Agencije

Dačić ocenjuje i da će SNS i koalicija SPS-JS na izborima 2020. godine osvojiti još više glasova, jer se bore za interese Srbije.

Ističe da se politika SPS ni u čemu ne podudara sa stavovima stranaka, kako je rekao, skupljenih s konca i konopca. Prema njegovim rečima, opozicija u Srbiji nema politiku, a fali joj i glavna stvar, a to je podrška naroda.

“Ovo što oni rade ne može biti i nije u korist Srbije”, kaže lider SPS za Srpski telegraf, a prenosi Tanjug.

On podseća da je sličnu poruku za opoziciju imao i tokom kampanje za predsedničke izbore 2017.

“Nigde još nisam video takvu mržnju prema Srbiji, oni ne mrze Vučića, oni mrze Srbiju. Ja volim Srbiju i zato sam uz Vučića i za budućnost Srbije”, poručio je tada Dačić liderima opozicije.

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Samo govno može da jednači Vučića sa Đinđićem. Jedan je 12. marta bio mrtav pijan, a drugi samo mrtav

čet sep 19 , 2019
Samo govno može da jednači Vučića sa Đinđićem. Jedan je 12. marta bio mrtav pijan, a drugi samo mrtav Poslednjih dana se u javnosti i od režima obilato parama kljukanim […]
Samo govno može da jednači Vučića sa Đinđićem. Jedan je 12. marta bio mrtav pijan, a drugi samo mrtav

Klikom na reklamu donirate rad sajta Novinar.rs. Hvala.

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 15 seconds