Pamela Anderson se udala peti put

Pamela Anderson se udala peti put

Foto: Instagram/ pamelaanderson

Holivudska zvezda Pamela Anderson udala se peti put, ovaj put za producenta Džona Petersa, kojem je to takođe peti brak, a par se venčao na intimnoj ceremoniji u Malibuu.

Ono što je interesantno jeste da je par bio u vezi davne 1989. godine. Peters kaže da je mogao imati sve devojke koje je hteo, ali želeo je samo i jedino Pamelu. Peters je potvrdio da su se on i Pamela venčali nakon nekoliko meseci veze.

Na venčanju su bila prisutna i njihova deca.

“Oduvek sam hteo samo nju, iako sam mogao imati svaku. Ona me izluđuje na pozitivan način. Ona je puno više od onoga što vidite, inače je ne bih toliko voleo. Ona me inspiriše. Štitim je i tretiram je onako kako ona to zaslužuje”, rekao je Peters.

Pamela je ranije bila udata za Tomija Lija, Kid Roka i Rika Salomonu, za kojeg se udavala dva puta. Producent filma “Zvezda je rođena” takođe je bio četiri puta u braku, a bio je i u dugogodišnjoj vezi s Barbrom Strejsend.

“Volim ga puno. Razumemo se i poštujemo jedno drugo. Volimo se bezuslovno. Ja sam srećna žena. Ovo je dokaz da Bog ima plan”, rekla je Pamela.

Uprkos tome što su bili razdvojeni više od trideset godina, par je kazao da su oduvek koketirali jedno s drugim. Veza Pamele i Džona ponovo je započela prošle godine kada je glumica prekinula vezu s Adilom Ramijem, prenose američki mediji.

N1

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Omladina DS-a zbog Boška Obradovića se isključuje iz Saveza za Srbiju

sri jan 22 , 2020
Omladina DS-a zbog Boška Obradovića se isključuje iz Saveza za Srbiju Omladina Demokratske stranke (DS) saopštila je danas da će se isključiti iz svih aktivnosti Saveza za Srbiju dok ne […]
Demokratska stranka se vraća na scenu