“Dani vode” u Zrenjaninu: Gradonačelniku pripala nagrada “Zlatni Vučić”

“Dani vode” u Zrenjaninu: Gradonačelniku pripala nagrada “Zlatni Vučić”

OTROV NA EKS: Završena manifestacija ”Dani zrenjaninske vode”

Punim čašama žute i neispravne popularne ”arsenuše”, ”česmuše”ili kako su je iz stare vlasti 2004-2008 godine zvali ”baćkuše” a u stvari obične zrenjaninske vode (kada i nje ima), snage su odmerili Zrenjaninci koji su odlučili da učestvuju u takmičenju u brzom ispijanju vode na manifestaciji pod nazivom “Dani zrenjaninske vode”, piše portal Z1.

Foto: Z1

Pobednik u ispijanju vode je Saša Pernat, iskusno je iskapio punu čašu tehničke vode, dok su mlađi učesnici odustali na pola čaše. ”Efekte ću osetiti ujutro” izjavio je pobednik.

Na manifestaciji je izabran i najveći lažov koji je dobio i nagradu pod nazivom ”Zlatni Vučić” . Ova titula je pripala gradonačelniku Zrenjanina, saopšteno je, a okupljeni su srdačno pozdravili ovaj izbor.

Ono što je vrlo ironično, za vreme trajanja ove manifestacije (ponedeljak i utorak) desio se veliki kvar na magistralnom vodu, pa je JKP ”Vodovod” morao uraditi hitnu sanaciju što je izazvalo prekid vodosnadbevanja u celom gradu. Tokom dana vodosnadbevanje je normalizovano, a čak ni tehničku vodu neki delovi grada nisu imali ni više od 20 časova, a večina grada više od pola dana, prenosi portal Z1.

Još ironičnije je što gotovo čitav vrh grada i svih javnih preduzeća, najviših funkcionera lokalne samouprave ta dva dana nije bio u Zrenjaninu. Boravili su u Moraholomu na otvaranju srpskog kulturnog centra. Moraholom je poznat banjski centar i veoma popularna destinacija za uživanje – upravo na ”vodi”, komentarisano je na skupu tokom ove manifestacije.

Izvor: Z1/ V:R

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Pađen: Policijski sindikat Srbije se bori protiv nepravde i tiranije koja urušava svaki sistem vrednosti, sve što je krvlju i znojem stečeno

Sre jul 10 , 2019
Pađen: Policijski sindikat Srbije se bori protiv nepravde i tiranije koja urušava svaki sistem vrednosti, sve što je krvlju i znojem stečeno POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE – SNAGA I VERA U […]
Pađen: Policijski sindikat Srbije se bori protiv nepravde i tiranije koja urušava svaki sistem vrednosti, sve što je krvlju i znojem stečeno
%d bloggers like this: