Vučić sa Palmerom u Vašingtonu

Vučić sa Palmerom u Vašingtonu

Vučić sa Palmerom u Vašingtonu
Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav

Vučić sa Palmerom u Vašingtonu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Vašingtonu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom.

Na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” objavljene su fotografije sa tog susreta.

Vučić boravi u dvodnevnoj radnoj poseti SAD tokom koje će se sastati sa brojnim američkim funkcionerima, uključujući i američkog državnog sekretara Majkom Pompeom s kim će, kako je najavio, dominantna tema razgovora biti Kosovo.

Predsednik će učestvovati i na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove AIPAC na kojoj će govoriti o globalnim izazovima.

PREDSEDNIK SA KIRBIJEM U VAŠINGTONU

Vučić sa Palmerom u Vašingtonu
Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Vašingtonu se danas sastao sa bivšim američkim ambasadorom u Beogradu Majklom Kirbijem.

Na instragam profilu “budućnostsrbijeav” objavljena je fotografija predsednika Vučića i Kirbija.

Vučić boravi u dvodnevnoj radnoj poseti SAD tokom koje će se sastati sa brojnim američkim funkcionerima, uključujući i američkog državnog sekretara Majkom Pompeom s kim će, kako je najavio, dominantna tema razgovora biti Kosova.

Tanjug, Politicki.rs

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Tako je govorio Čanak: Bez Republike Vojvodine nema mira na Balkanu

ned mar 1 , 2020
Tako je govorio Čanak: Bez Republike Vojvodine nema mira na Balkanu   Arhiva Danasa: Izdanja od 24. februara do 1. marta Danas: Kako su LSV i Nenad Čanak pre dve […]