Danko B. Marin: TV Bastilja je tu – a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković?

1

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu – a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković?

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu – a gde je on? (Treći deo)

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu - a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković?
Ilustracija

Trojanski konj SFRJ i svoje tajne službe, poznate kao UDBA sreće idealnu Eridu u liku Vuka Draškovića.

“Hed hanter”- lovac na talente ministar unutrašnjih poslova Srbije Slavko Zečević je rutinski procenio lične kvalitete ,,ljudskog materijala“ – što bi danas timovi psihijatara i psihologa studiozno proučavali dok ne bi zaključili da pomenuta SPOdoba veleposeduje kompleks oca koji za posledicu ima strah od uspeha.

Iskusni obaveštajac, rušitelj moćnog ,,Titovog naslednika“ Aleksandra Rankovića je rutinirano video lične NEkvalitete, zato ne povezuje SPOdobu potčovečanskih SPOsobnosti sa strateški bitnim agentima.

Ide žuljka, posle šezdesetosmaške uspešne saradnje novi angažmani kreću, stvorena je i nova obaveštajna agencija. UDBA ide na đubrište istorije, kreće u rad federalizovana Služba državne bezbednosti (,,naša“ De-Be).

Primitivos Ćuk nije SPOsoban za napad na frakcijaške ,,komunoliberale“: gradsko&graCko je to nešto. Drži se psić onog za šta je ,,pas dresiran“ i u čemu se najbolje snalazi. Vuk Drašković postaje novinar partijski čistunske agencije TANJUG.

Sveti Sava odmah postaje meta za izlive omalovažavanja tog Hercegovca iz Hercegovine od Svetog Save, potom nekakvi ,,četnici“ nepoubijani od partizančine tatice Vidaka: fura se ljakse sigurica za keš i kolica!

Erida je najomrznutija boginja, mrze je svi (bogovi i ljudi) osim boga rata Aresa kog uvek prati. Ona je boginja razdora, zlo rata ne može bez nje.

SPOdoba Drašković se idealno uklapa u dalje planove novostvorene SDB, problem daljeg razbijanja SFRJ predstavlja i srpski integracioni faktor – ,,novinar“ Drašković u Srbima vidi zatucane svetosavce, pravoslavce, nepismene mračnjake, koristi neke sumnjive statistike, izmišljena istraživanja. Optužuje Srbe za otklon od pravovernog titoizma ostrašćeno uMAČući pero u žuč.

Motivisano stvara Vuk razdore gde god su mogućnosti dozvoljavale.

Trojanski rat nije počeo bez ,,nebeske“ pripreme, neće običnom prizemnom zemaljskom šorkom ni naš bratstveno-jedinstveni.

Jabuku razdora nebeski baca Erida samopozvana na svadbu Peleja i Tetide, znalački je jabuka namenjna NAJLEPŠOJ i stavljena pred Heru, Afroditu i Atinu što kasnije Parisovom otmicom Menelajeve Jelene dovodi do rata.

Podrškom tajne službe – Vuku Draškoviću SFRJ dobija ozbiljnu Eridu, jednu od mnogih, pratimo onu ćukastu što je tragikomična.

Da ironija bude veća ,,Eridin“ lažni datum rođenja je Dan Republike 29. novembar – tata Vidak se morao doDVORITI domaćinu Belog dvora, komunističkom kralju Josipu Brozu i prijavio je partijski podoban datum. Prijavio bi on i datum Dana mladosti ali nije baš…

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu – a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković?

Ni opštepoznato ime Vuk nije istinsko!

Nema Boga, rek’o komjesar, gospodstvo po Gospodu je ukinuto ali postoji onaj stari lukavi (da li i MUDRI?) ugovor sa ,,glavnim“, jer lukavostima gazduje Lukavi. Moralo se u podnebesju Lukavog obaviti varanje sitnijih njegovih demonskih bića skraćenjem istinskog imena Vukašin, lažnim ,,Vuk“ i tako mu odati počast.

Daleko je onaj mudri gospodstveni Gospod iz hrišćanstva, baš daleko. ,,Znamo da smo od Boga, a sav svet je u vlasti nečastivog“– Prva poslanica Jovanova.

Vukašin je od rođenja oslobođen hrišćanskog poimanja sveta…

,,Opet ga povede Đavo na vrlo visoku goru, i pokaza mu sva svetska carstva i njihovu slavu, i reče mu: daću ti sve ovo ako padneš i pokloniš mi se“ – Po Mateju Đavo i Hristos ali ne i po Ćukatoru, ode Ćukator da se pauniše po carstvima dušu sumnjivog kvaliteta Satani bagatelišući.

Mesto sudije Okružnog suda u Beogradu ga ne interesuje, amoralna osoba ne pronalazi sebe u bilo kakvom suđenju. Ćuknuti gordi Ćuk je za opadačke osude stvoren i ne zaboravimo i ponavljam kod njega kompleks oca prouzrokuje direktan strah od uspeha – zbog čega će kasnije biti vožd kilave, impotentne, apsolutno neuspešne udbaškodebeovske dosetke od opozicije.

Nego… ,,Javlja mu se“ da se javi po oglasu ,,Politike“ i tako postaje gvozdenglavac lajavac Tita&Partije&lažinovinarstva u propagandističkoj agenciji TANJUG“!

Za prijem problema nema, drug Vuk je drug član Saveza komunista Jugoslavije od studentskih dana, dokazani je plaćeni kadar SDB i podguzalo moćnog druga Zečevića.

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu - a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković?
Ilustracija

Odmah svetla čela i obraza čista po štampi bije. Mlati mladi titoista mračne aveti prošlosti. Ostrašćeno ali uspešno se okomio na SPC opijum za narod, na četnike mrtve&žive i nepostojeće. U boj hrabri Vuk Erida kreće… Osuđuje nedokazani sudija i svaki trun u komunističkom oku, svaki levo-desni otklon od Druga Tita, jer ,,ko drukčije kaže, kleveće i laže“ i Draškovićevu osuđujuću novinarsku osetiće žest&pest!

Dvorska pudlica SKJ je pojela vuka i Vuka…

Erida iz Međe&Slivlja opkoljava, okupira Beograd – stiže u idealnom trenutku. Preko je potrebno da ,,,krvavim“ suzama Erida lažno rida, poplavom suza davi, a u slučaju nemoći: stigmatizuje mete!

Tadašnje srpsko društvo je moralo biti razbijeno svim sredstvima, normalni se i danas pitaju: ZAŠTO?

,,Tito se, odlučan kao uvijek da održi pravu ravnotežu, okrenuo Srbiji. Tu se, činilo se, akumuliralo previše financijske moći koja je podsticala priče o srpskoj hegemoniji“- FITZROY MACLEAN napisao u knjizi ,,JOSIP BROZ TITO“!

Ovo nije citat iz neke neprijateljske antititoističke varijante, nego je knjiga ponosno objavljena u SFRJ od strane izdavača u Zagrebu, Beogradu i Titogradu.

Degenerik Srba Vuk Drašković ali i izrod od svakog normalnog, prirodnog ljudskog dostojanstva dobija plodno tlo za svoju mržnju, za zlo seme razdora Eride koje će dati izobilje plodova za boga rata Aresa, stradaće JugoslAveni, JugoslOveni, vernici Hare Krišne, ateisti, komunisti, zen budisti, svetosavci, muslimani, Muslimani, Bosanci, Bošnjaci, Rusini, Srbi, Mađari, građanisti, marihuanisti,…

Nastaviće se…

 

Danko B. Marin: TV Bastilja je tu - a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković?
Razvukao Vukašina: Danko B. Marin

Vuk Drašković, najglasniji lopov srpskog dragocenog vremena

Bastilja, TV Bastilja je tu – a gde je on? (I deo)

O VUKU I SLAVKU I ZAŠTO VUK NE KOPA SAM SEBI JAMU (II Deo)

Danko B. Marin: Vukašin Drašković i ženamužutata mu Danica (IV deo)

TV Bastilja je tu – a gde je on: ŠehereNazadan? (IV deo)

 

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

One thought on “Danko B. Marin: TV Bastilja je tu – a gde je on, SPOdoba Vukašin Drašković?

Vaš komentar

Next Post

Rusi umešani u hakerski napad protiv Makrona?

Ned dec 8 , 2019
Pariski list Mond piše da su hakeri povezani sa GRU umešani u hakerske napade na e-poštu tima za predizbornu kampanju francuskog predsednika 2017. godine. Hakeri povezani sa ruskom vojnom obaveštajnom […]
%d bloggers like this: