Danko B. Marin: Ne pitaj me šta ima novo – pitaj me šta ima staro

Danko B. Marin: Ne pitaj me šta ima novo – pitaj me šta ima staro

,,Ne pitaj me šta ima novo – pitaj me šta ima staro“– je prva smislena rečenica pri susretu sa ultra obaveštenim garesom.

Lično se divim njegovom info kapacitetu&indukcijama, dedukcijama,… Ja sam samohrani raspuštenik, svestan pedesete ali još kontaktiram sa cicama.

Ne cicnuh jednu, ocicala me ona dobro – virgo intakta mojih godina me vozala pola godine. Krenem da se požalim info garesu, ni rečenicu drugu-treću da završim kad on reče ime cicane iz moje tajne misije?!

Danko B. Marin: Ne pitaj me šta ima novo – pitaj me šta ima staro

Iz poštovanja nije rekao prezime, poštovanja prema meni što imam solidan niz godina: srčka da me ne strefi – hvala ti gari! ,,Vidoviti Vidoje“ nije gares, nego mi ispriča kako je ta cica ocicala zajedničkog garesa pre desetak godina. Digla i dreku, napravila pravu dramu – glumila glavnu ulogu! Batice sokolasti, zbog prekinute ,,ljubavi“, išla doktorima: bila centar PAŽNjE usled prestanka ,,mažnje“! Glumica virgo intaktica, ispala tragično iskusna poput rubrike u ženskim časopisima ,,Draga Saveta“ &da su je mnogi muškarci posle erotike napustili, vrela Sunce (zvezda) jeFačica čiju blizinu ne mogu svi izdržati…

Nego, šta ima staro?

Staro, a najnovije – ide vest od petka kako je Tramp ponovo označen kao silovatelj.

OK, stiže vikend, treba zabavom ujediniti Sjedinjene Države ali već prelazi u komiku! Sad SAD &nas potčovečanske elemente humanoidnog oblika iz ostatka Globalistana otužno zabavlja starica od 75 godina. Elizabet Džin Kerol novinarKINjA&uredniKINjA se ostrvila na Trampa izvadivši iz trapa ,,sećanje“ na silovanje u svlačionici robne kuće ali bakutanac ne može tačne godine da se seti, seća se samo da je tad imala preko 50 godina: lukavo zbog snimaka iz robne kuće… Lukavo i zbog zvaničnog (krenulo!) Trampovog kretanja u izbornu kampanju za predsednika SAD 2020. Sve je u službi medijske prisutnosti! Ima i ,,novost“ da se lično Tramp raduje mogućoj proceduri pokretanja opoziva Putin&seks – hoće li opoziva biti?

Opoziv ali ozbiljan se spremao Bilu Klintonu zbog ozbiljnih seks skandala – sećamo se po bombama po našoj državi…

A sad, opet nešto staro iz SAD!

Stara je računica o amoralnosti prema ženama predsednika Sjedinjenih Američkih Država i poređenje sa moralistima kad se u tu jednačinu sa iks&ipsilon&njima znanih nepoznatih uračuna: EKONOMIJA!

Verovali ili ne, amoraloni predsednici POZITIVNO utiču na ekonomiju: istraživanje je obavio i objavio Stiven Milman.

Moralni predsednici su ekonomski vampiri za SAD (nekad i sad).

Amoralni predsednici u sistemu kad su mu vrh imaju viši tempo ekonomskog rasta (7,34) od vremena u kom predsednikuju moralni (2,17) i ne samo to – nivo poverenja u moralce je 39,7%, dok razvratnicima SJEDINjENO veruje 50% građana Sjedinjenih Država. Za 1,65 odsto se smanjivao nivo nezaposlenosti godišnje kad Ameriku razgaćeni drmaju, osećao se tada i znatan rast prihoda Amerikanaca…

Pogledasmo ,,staro“ i videsmo da je Tramp odlično krenuo u kampanju, na našu staru žalost – stari su i naši provincijalno autistični promašaji u odnosima sa SAD.

,,Remember the Alamo“-– nemamo ali imamo (PRE)dug niz tragičnih neuspeha beogradske ,,diplomatije“ koja nas neuspešno predstavlja. Za sećanje je i kad je Aleksandar Vučić plakao na ramenu Bila Klintona, tutkao lovu za ženu mu ,,predsednikinju“– oj, bruko nad brukama!

Nego, nova trka je krenula, glavni silkan u globalnom selu će opet sedeti u Vašingtonu. Ostaje naše staro pitanje, ostaje ali tragično pogoršano, jer je i sad u odnosima sa SAD ,,ONE-MAN SHOW“ dokazano neuspešnog Aleksandra Vučića naš put bez alternative.

Hoće li staro pitanje i staro stanje-sRanje dobiti nov odgovor?

Napisao Danko B. Marin

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Celog života šetam protiv idiota! (VIDEO)

Uto jun 25 , 2019
Celog života šetam protiv idiota! (VIDEO) Proteklu sedmicu su obeležili neobični protesti. Ne, oni subotnji na koje smo naviknuti još od decembra, već protesti malih maturanata zbog “provaljenih” testova iz […]
%d bloggers like this: