Danko B. Marin: Ne pitaj me šta ima novo – pitaj me šta ima staro

Ilustracija Danko B. Marin

Danko B. Marin: Ne pitaj me šta ima novo – pitaj me šta ima staro

,,Ne pitaj me šta ima novo – pitaj me šta ima staro“– je prva smislena rečenica pri susretu sa ultra obaveštenim garesom.

Lično se divim njegovom info kapacitetu&indukcijama, dedukcijama,… Ja sam samohrani raspuštenik, svestan pedesete ali još kontaktiram sa cicama.

Ne cicnuh jednu, ocicala me ona dobro – virgo intakta mojih godina me vozala pola godine. Krenem da se požalim info garesu, ni rečenicu drugu-treću da završim kad on reče ime cicane iz moje tajne misije?!

Danko B. Marin: Ne pitaj me šta ima novo – pitaj me šta ima staro

Iz poštovanja nije rekao prezime, poštovanja prema meni što imam solidan niz godina: srčka da me ne strefi – hvala ti gari! ,,Vidoviti Vidoje“ nije gares, nego mi ispriča kako je ta cica ocicala zajedničkog garesa pre desetak godina. Digla i dreku, napravila pravu dramu – glumila glavnu ulogu! Batice sokolasti, zbog prekinute ,,ljubavi“, išla doktorima: bila centar PAŽNjE usled prestanka ,,mažnje“! Glumica virgo intaktica, ispala tragično iskusna poput rubrike u ženskim časopisima ,,Draga Saveta“ &da su je mnogi muškarci posle erotike napustili, vrela Sunce (zvezda) jeFačica čiju blizinu ne mogu svi izdržati…

Nego, šta ima staro?

Staro, a najnovije – ide vest od petka kako je Tramp ponovo označen kao silovatelj.

OK, stiže vikend, treba zabavom ujediniti Sjedinjene Države ali već prelazi u komiku! Sad SAD &nas potčovečanske elemente humanoidnog oblika iz ostatka Globalistana otužno zabavlja starica od 75 godina. Elizabet Džin Kerol novinarKINjA&uredniKINjA se ostrvila na Trampa izvadivši iz trapa ,,sećanje“ na silovanje u svlačionici robne kuće ali bakutanac ne može tačne godine da se seti, seća se samo da je tad imala preko 50 godina: lukavo zbog snimaka iz robne kuće… Lukavo i zbog zvaničnog (krenulo!) Trampovog kretanja u izbornu kampanju za predsednika SAD 2020. Sve je u službi medijske prisutnosti! Ima i ,,novost“ da se lično Tramp raduje mogućoj proceduri pokretanja opoziva Putin&seks – hoće li opoziva biti?

Opoziv ali ozbiljan se spremao Bilu Klintonu zbog ozbiljnih seks skandala – sećamo se po bombama po našoj državi…

A sad, opet nešto staro iz SAD!

Stara je računica o amoralnosti prema ženama predsednika Sjedinjenih Američkih Država i poređenje sa moralistima kad se u tu jednačinu sa iks&ipsilon&njima znanih nepoznatih uračuna: EKONOMIJA!

Verovali ili ne, amoraloni predsednici POZITIVNO utiču na ekonomiju: istraživanje je obavio i objavio Stiven Milman.

Moralni predsednici su ekonomski vampiri za SAD (nekad i sad).

Amoralni predsednici u sistemu kad su mu vrh imaju viši tempo ekonomskog rasta (7,34) od vremena u kom predsednikuju moralni (2,17) i ne samo to – nivo poverenja u moralce je 39,7%, dok razvratnicima SJEDINjENO veruje 50% građana Sjedinjenih Država. Za 1,65 odsto se smanjivao nivo nezaposlenosti godišnje kad Ameriku razgaćeni drmaju, osećao se tada i znatan rast prihoda Amerikanaca…

Pogledasmo ,,staro“ i videsmo da je Tramp odlično krenuo u kampanju, na našu staru žalost – stari su i naši provincijalno autistični promašaji u odnosima sa SAD.

,,Remember the Alamo“-– nemamo ali imamo (PRE)dug niz tragičnih neuspeha beogradske ,,diplomatije“ koja nas neuspešno predstavlja. Za sećanje je i kad je Aleksandar Vučić plakao na ramenu Bila Klintona, tutkao lovu za ženu mu ,,predsednikinju“– oj, bruko nad brukama!

Nego, nova trka je krenula, glavni silkan u globalnom selu će opet sedeti u Vašingtonu. Ostaje naše staro pitanje, ostaje ali tragično pogoršano, jer je i sad u odnosima sa SAD ,,ONE-MAN SHOW“ dokazano neuspešnog Aleksandra Vučića naš put bez alternative.

Hoće li staro pitanje i staro stanje-sRanje dobiti nov odgovor?

Napisao Danko B. Marin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*