Mihajlović: Zelenović brutalno prekraja izbornu volju Šapčana

Mihajlović: Zelenović brutalno prekraja izbornu volju Šapčana

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da je odluka Gradske izborne komisije u Šapcu da poništi glasanje na svim biračkim mestima “brutalno prekrajanje izborne volje građana Šapca”.

Mihajlović: Zelenović brutalno prekraja izbornu volju Šapčana
Instagram

“Bivši gradonačelnik Šapca i gubitnik na ovim izborima Nebojša Zelenović nije u pravu kada kaže da ‘izbori nisu završeni’. Izbori jesu završeni, građani su rekli svoje, građani su dali ubedljivo najviše glasova SNS-u, ali Zelenović, koji u stvari broji glasove u Šapcu, neće pošteno da izbroji glasove i prizna volju građana”, navela je Mihajlović u saopštenju.

Ona je istakla da će SNS pokrenuti sudski postupak zbog odluke izborne komisije u Šapcu.

“Ako Zelenović neće da prizna da je izgubio na izborima koje je sam organizovao i čestita SNS-u na pobedi, verujemo da će sud to uraditi umesto njega i da volja građana neće biti pogažena”, rekla je Mihajlović.

Mihajlović: Zelenović brutalno prekraja izbornu volju Šapčana
Foto. SZS

Predsednik izvršnog odbora SNS Darko Glišić izjavio je danas da je ubeđen da je izborni proces u Šapcu bio ispravan.

Gradska izborna komisija (GIK) Šapca donela je odluku da se u tom gradu zbog nepravilnosti ponište i ponove lokalni izbori održani 21. juna.

Govoreći o tome, Glišić je kazao da je i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović kazao da je izborni dan protekao zakonito, fer i pošteno, a da su to, dodao je Glišić, potvrdili i strani posmatrači.

Rekao je da je šabački GIK u izbornoj noći konstatovao urednost materijala, a da “Zelenovićevi ljudi nisu imali ni jednu primedbu na zapisnik”, saopštila je SNS.

Istakao da je o pobedniku izbora ne odlučuju komisije Zelenovića i drugih, već to čini “narod na biralištima”.

Beta

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Kon: Pogoršava se situacija sa koronavirusom, nema naznake brzog poboljšanja

Pet jun 26 , 2020
Kon: Pogoršava se situacija sa koronavirusom, nema naznake brzog poboljšanja Član državnog Kriznog štaba za borbu protiv pandemije Predrag Kon izjavio je da se situacija sa koronavirusom nesumnjivo pogoršava i […]