Mihajlović: Vozim auto od 4.500 , a patriota Šešelj džip od 140.000 evra plaćen u kešu

Mihajlović: Vozim auto od 4.500 , a patriota Šešelj džip od 140.000 evra plaćen u kešu

Mihajlović: Vozim auto od 4.500 , a patriota Šešelj džip od 140.000 evra plaćen u kešu
Foto: Screenshot, Instagram

Potpredsednica Vlade Republike Srbije, Zorana Mihajlović, rekla je danas da se nikom ne mogu uzeti znanje, iskustvo i rezultati koje je ostvario, koji najbolje pokazuju šta je svako od političara ostavio iza sebe.

Na pitanje kako se oseća kad se protiv nje iznose optužbe u tabloidima, Mihajlovićeva kaže da je već pet godina na naslovnim stranama u negativnom kontekstu, ali da kad se pogleda “semafor”, jasno se vidi i pokaže šta je ko uradio kad je imao priliku.

“Kad nešto radite i pravite rezultate, onda se vidi i kad neko ne radi i ne pravi rezultate. Verujem u ono što radim i drago mi je što imam priliku da uradim dobre stvari za svoju zemlju”, rekla je Mihajlovićeva gostujući na TV Hepi.

Govoreći o napadima poslanika SRS-a u parlamentu, Mihajlovićeva je rekla da je došla u parlament da brani zakone, a dobila salvu uvreda.

“Za poslanike SRS-a ja sam špijun i izdajnik. Ja koja vozim automobil star 12 godina koji trenutno vredi oko 4.500 evra sam izdajnik. A patriota je njihov predsednik Vojislav Šešelj, koji stavi u kesu 140.000 evra u kešu i da sestri da kupi novi džip “rendž rover”! Toliko para u životu nisam videla, kao što nisu ni poslanici SRS-a. Eto, to su te naše velike “patriote”“, kaže Mihajlovićeva.

Mihajlović: Vozim auto od 4.500 , a patriota Šešelj džip od 140.000 evra plaćen u kešu
Instagram

Ona je dodala da je prvi put prošla kroz “sito i rešeto” naslovnih strana tabloida i da koliko god se ona na to navikla, nije se navikla njena porodica, koja te stvari teško proživljava.

“Prvi put sam prošla kroz “sito i rešeto” naslovnih strana kad su me optuživali za državni udar i kad sam bila 24 sata tema na televiziji, gde su neki ljudi govorili da sam vođa nekakve mafijaške hobotnice”, navela je ona.

Na pitanje šta ju je sačuvalo posle takvih napada, Mihajlovićeva je odgovorila da su to njena odgovornost i poštenje i bistra glava tadašnjeg premijera, a sada predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

“Verujem da je uvek dobro informisan, on me je i pozvao u SNS i sa njim dogovaram sve što radim”, rekla je Mihajlovićeva.

Izvor: Danas online

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Deset najbogatijih porodica: Imaju više novca nego Nemačka, Velika Britanija i Francuska zajedno

uto feb 25 , 2020
Deset najbogatijih porodica: Imaju više novca nego Nemačka, Velika Britanija i Francuska zajedno “Lepota je prolazna, ali dijamanti i novac traju večno” verovatno je moto koji najbogatije porodice sveta slede. […]