Fantomi: Gradonačelniče, da Vas podsetimo, čekaće Vas 100 šatora!

Fantomi: Gradonačelniče, da Vas podsetimo, čekaće Vas 100 šatora!

100 šatora ispred Skupštine opštine Grada Zrenjanina ukoliko ne bude vode za piće do kraja juna!

Milan Pernat i Miljan Čičić iz Pokreta ujedinjenih fantoma su posle štrajka glađu zbog neispravne vode za piće dobili obećanje od gradonačelnika Zrenjanina da će problem biti rešen do kraja juna ove godine.

Foto: PUF

Kraj juna se približava, Zrenjaninci su i dalje bez vode, a mi Vam povodom toga prenosimo saopštenje Pokreta ujedinjenih fantoma u celosti.

Predstavnici POKRETA UJEDINJENIH FANTOMA-PUF Milan Pernat i Miljan Čičić uputili su danas novi zahtev Gradonačelniku Zrenjanina u kojem traže prijem kod njega, kako bi ga podsetili na obećanje koje je dao u njihovom zajedničkom razgovoru 24.05.2019.godine, a tiče se početka rada postrojenja za prečišćavanje vode.

Tom prilikom gradonačelnik Zrenjanina javno je obećao da će do kraja juna meseca ove godine poteći ispravna voda za piće iz česmi Zrenjaninaca. Taj datum se polako ali sigurno približio, a ispravne vode još uvek nema.

U svom zahtevu PUFovci ga takođe podsećaju na njihovu akciju postavljenja 100 šatora za zdravu pijaću vodu ispred zgrade SO Zrenjanin, ukoliko ispravna voda za piće ne bude puštena do kraja juna meseca ove godine.

Fantomi: Gradonačelniče, da Vas podsetimo, čekaće Vas 100 šatora!

Da podsetimo, PUFovci su započeli štrajk glađu 20.05.2019. godine ispred SO Zrenjanin zbog neispravne vode za piće. Zbog lošeg zdravstvenog stanja u kojem se našao Miljan Čičić usled štrajka glađu i preporuke lekara, u subotu 25.05.2019. godine obustaviljen je štrajk PUFa. Razgovor sa gradonačelnikom u petak, 24. maja, nije približio suprotstavljene stavove po pitanju vode. Zahtevi štrajka – postavljanje cisterni sa ispravnom vodom u gradu i precizan datum kada će postrojenje za prečišćavanje vode početi da radi – su odbačeni, uz obrazloženje da je štrajk nepotreban jer prečistač u junu počinje da radi. Gradonačelnik je svoje obrazloženje za ne postavljanje cisterni sa ispravnom vodom za piće obrazložio činjenicom da voda iz cisterni neće biti adekvatnog kvaliteta. Osnovno pitanje koje se postavlja je kako su cisterne sa zdravom vodom za piće mogle biti postavljene recimo u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima tokom prethodnih vrelih dana.

Zrenjanin je izgleda kao Nojeva barka koja pluta po vodi, samo što nema Noja da obezbedi vodu za piće.”

Pokret ujedinjenih fantoma

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Pripadnici JSO pravosnažno oslobođeni optužbi za pobunu

Pon jun 24 , 2019
Pripadnici JSO pravosnažno oslobođeni optužbi za pobunu Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio sedmoricu pripadnika nekadašnje Jedinice za specijalne operacije (JSO) od optužbi za oružanu pobunu jedinice 2001. godine. […]
%d bloggers like this: