Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru, optužuje Dejana Savićevića za to

Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru, optužuje Dejana Savićevića za to

Generalnom direktoru Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdanu Terziću danas je zabranjen ulazak u Crnu Goru za šta je on optužio predsednika fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića.

Foto: FK Crvena zvezda

“Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora – Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine”, rekao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

“Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im i prvim sledećim letom se vratio u Beograd”, dodao je Terzić.

Dvojica fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković (sada igrač Rapida) i Mirko Ivanić su početkom juna odbili da igraju za reprezentaciju Crne Gore protiv Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a na klupi na tom meču nije bilo ni tadašnjeg selektora Ljubiše Tumbakovića.

Savićević je još tada optužio Terzića da je bio “ključni izvršilac u ucenjivačkoj kampanji”, koja je rezultirala odlascima selektora i dvojice igrača.

“Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni”, rekao je Terzić. “Ono juče od šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor”, zaključio je generalni direktor Crvene zvezde.

Izvor: N1

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Drakulić: Ako ne dignemo privredu na viši nivo ugasili smo svetlo

Pet okt 11 , 2019
Predsednik Kluba “Privrednik” Zoran Drakulić ocenio je da mora da se promeni odnos prema domaćim privrednicima, da država treba da daje stimulacije malim i srednjim preduzećima, i ukazao da ne […]
Drakulić: Ako ne dignemo privredu na viši nivo ugasili smo svetlo
%d bloggers like this: