Kosovo press: Kriminalne grupe Radoičića i Veselinovića organizuju blokade na severu

“Uvođenje mera reciprociteta sa Srbijom na registarske tablice nije bilo dobrodošlo za dvojicu srpskih kriminalaca sa severa, Zvonka Veselinovića i Milana Radojčića, koji koriste ovaj deo Kosova za obavljanje svojih kriminalnih aktivnosti”, piše Kosovo pres.

Zvonko Veselinović i Milan Radoičić (Foto Espreso)

Izvori Kosova presa bliski bezbednosnim institucijama potvrđuju da aktivnost Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova blokiraju upravo Veselinović i Radoičić zarad ličnih interesa.

“Ove organizovane kriminalne grupe koriste građane Srbe, stanovnike tog područja, vrše pritisak na njih da protestuju i ucenjuju ih zaustavljanjem plaćanja za srpsku zajednicu na severu ako ne podržavaju agende koje vodi Srbija” kažu izvori.

“Milan Radoičić, optužen za ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića, i Zvonko Veselinović poznat kao šef šverca, koji i dalje dobija višemilionske tendere od Vlade Srbije, osumnjičeni su i za blokiranje puteva njihovim kamionima, a paralelno koriste i poslanike Srpske liste da izazovu i eskaliraju situaciju”, navodi ovaj kosovski medij.

Radio KiM

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Robert Ković: Bajden je rezultat bolesti demoralizacije Amerike koju širi Demokratska stranka

Sub sep 25 , 2021
EKSKLUZIVNO Američki advokat srpskog porekla Robert Ković, koji je dobio podršku Ričarda Grenela da bude republikanski kandidat za kongresmena iz Nju Džersija, u intervjuu za Balkanska navodi da je potrebno […]
%d bloggers like this: