Irena Živković: Šta Serbi od Đilasa očekuju

Irena Živković: Šta Serbi od Đilasa očekuju

Irena Živković je na društvenim mrežama iznela zanimljivu analizu šta građani Srbije, pretežno oni opoziciono nastrojeni (pošto o hipnotisanim teletabisima naprednjačko-radikalskim nema svrhe pričati), očekuju od sigurno najjačeg opozicionog lidera na političkoj, na samrti, sceni Srbije.

Znači, od Đilasa se očekuje da:

– otvori slobodne televizije u svakom mestu

– obiđe od vrata do vrata svakog građanina

– isfinansira sve proteste

– izvede ljude na ulicu

– da građanima ono što je zaradio

– napravi plan za sve

– pomeri se u stranu jer trebaju nam novi ljudi.

Irena Živković: Šta Serbi od Đilasa očekuju

Ovaj Irenin tvit je, mada joj to verovatno nije bila namera, hirurški precizno oslikao biračko telo kome se trenutno Dragan Đilas obraća a i po našem mišljenju ljude iz Đilasovog kako najbližeg okruženja, tako i stranke i pokrete kojima Đilas pomaže ili ih finansira.

Ilustracija, Screenshot, Pixabay

Hoće li predsednik Stranke slobode i pravde uvideti da se rat ne vodi u svilenim rukavicama i uz pomoć klovnova, foliranata, bubuljičavih klinaca koje muči nejebica i uz pomoć izanđalih i propalih liderčića udobno ušuškanih u njegovom analnom otvoru, već mu trebaju ljudi koji su borci, gladni, besni i žedni osvete za sve uništene godine, ostaje da čekamo i nagađamo.

Dragan Đilas je sigurno i iskusan političar i inteligentan čovek i sve ovo nabrojano i sam zna. Na njemu je velika odgovornost jer je on jedini koji može ozbiljno da ugrozi Vučića i spasi bar one koji dolaze za nama.

Ostaje najvažnije pitanje ima li iskrenu želju i nameru to Dragan Đilas stvarno da uradi ili je sva priča o bojkotu izbora još jedna udbaška predstava, u kojoj mu je igrom slučaja dodeljena jedna od glavnih uloga, a za koju su scenario napisali pre 8 godina, između ostalih Boris Tadić i Aleksandar Vučić, s namerom da stvore dvopartijski sistem u Srbiji.

Za sad hoćemo da verujemo da se Đilas iskreno upustio u borbu protiv nakaradnog i otrovnog režima Aleksandra Vučića.

Ne bude li krenuo u konačni i definitivni politički obračun sa radikalskim banditima i ne bude li skinuo te svilene rukavice, u istoriji će zbog zamajavanja naroda biti na istoj crnoj, najcrnjoj listi neprijatelja Srbije zajedno sa Medlin Olbrajt, Havijer Solanom, Vukom Draškovićem, Ante Gotovinom, Naserom Orićem, Vojislavom Šešeljem, Vučić Aleksandrom… i tako u nedogled sa sve Bajom Malim Knindžom, Lepim Mićom, Željkom Mitrovićem i Erom Ojdanićem.

Marijan Rističević da ne zameri što pomenut nije.

Novinar.rs/ M. Milovanović

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Oni koji vladaju zbog nedostatka dokaza ili kad ti za fotelju ministra treba samo dupe za sedenje

Pon sep 23 , 2019
Oni koji vladaju zbog nedostatka dokaza ili kad ti za fotelju ministra treba samo dupe za sedenje U nedostatku razuma Prilično je bizarno što vlast koja je ovoliko nedokazana stalno […]
Oni koji vladaju zbog nedostatka dokaza ili kad ti za fotelju ministra treba samo dupe za sedenje
%d bloggers like this: