Đurđević: Dobro je da MUP i dalje plagira Policijski sindikat Srbije

Među zaposlenima u MUP (a pre svih među članstvom PSS-a) i u široj javnosti dobro je znan slogan “Uvek za narod – UVEK UZ NAROD” – koga poslednjih trinaest godina koristi Policijski sindikat Srbije.

Sada (poslednjih dana) ga preuzima i Ministarstvo unutrašnjih poslova, uz manju korekciju dodavanjem jedne reči, tako da glasi “UVEK UZ SVOJ NAROD”.

Da je stvar takva, da je to jedini i prepoznatljiv PSS slogan, možete uvideti jednostavnim uporednim pregledom bezbroj postojećih objava iz mnogih medija na internetu, gde neke datiraju godinama i godinama unazad… a s’ druge strane, da je MUP “preuzeo” poslednjih dana upravo taj/takav slogan, možete utvrditi pregledom promo-stranice Ministarstva na fb gde se uočava da se svaka objava (tekst) završava upravo naglašenim tim sloganom…

Svakako, dobro je da MUP i dalje plagira Policijski sindikat Srbije!

Nije na odmet da se tako nastavi i u pogledu drugih stvari od kojih bi i radnici ministarstva, a i sam narod u celini, imali koristi.

Da bi Vam olakšali – mi smo to ovako prikazali u dve zasebne slike…

Policijski sindikat Srbije

M U P

Igor Đurđević

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

BBC: Nepoverenje u vakcine je svetski problem

sri jun 19 , 2019
BBC: Nepoverenje u vakcine je svetski problem Najveće svetsko istraživanje koje je obuhvatilo stavove ljudi o imunizaciji pokazuje da je poverenje veoma nisko. Nepoverenje javnosti prema vakcinama znači da je […]